Έμεινε στο «Χ» μπορούσε το διπλό!

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό ...
Έμεινε στο «Χ» μπορούσε το διπλό!

Η κούραση των δύο ομάδων από τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οδήγησαν στο να διεξαχθεί ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας, με λίγες ευκαιρίες και πολλά λάθη κι από τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, χάνοτας μάλιστα στο 23′ μία τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Τζόλης βγήκε τετ α τετ αλλά αστόχησε.Στην επανάληψη ο Ολυμπιακος ισορρόπησε, προσπάθησε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε καμία σοβαρή ευκαιρία προς την εστία του Ταλιχμανίδη.

Από την άλλη οι παίκτες του Γκαρσία προσπάθησαν να βρουν χώρους, αλλά οι κακές επιλογές στην τελική πάσα, τους στέρησαν τη δυνατότητα να ψάξουν με αξιώσεις το γκολ της νίκης.O Δικέφαλος συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία της Super League 2019-20 με 30 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (90+3′ Γρόσδης), Τάχατος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Γιαξής, Τζόλης (90+3′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (84′ Γκορτεζιάνι), Πανίδης (68′ Πουρναράς)

Διαβάστε ακόμη...