Ανατροπή και ... ντόρτι για την Κ19!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε άμεσα και με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ στη Σουρωτή για την 11η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Ανατροπή και ... ντόρτι για την Κ19!

Και το σερί συνεχίζεται. Η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε και της ΑΕΛ με 4-1 και διεύρυνε το αήττητο της στα 58 παιχνίδια εντός Ελλάδας, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα και της φετινής Super League.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι είχαν κατοχή και ευκαιρίες δεν βρήκαν δίχτυα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι την πρώτη φορά που απείλησαν με αξιώσεις στο 27′ έφτασαν στο 0-1 με όμορφο σουτ του Καμπέρη.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ο Πουρναράς με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Πιπιλιάρη έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 28΄. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές και ολοκλήρωσε την ανατροπή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Πρωταγωνιστές δύο αλλαγές του Γκαρσία.

Ο Κούτσιας με δύο τακουνάκια στο 60′ και στο 68′ βρήκε τον Τζόλη κι αυτός με άψογα τελειώματα διαμόρφωσε το 3-1. Το τελικό σκορ έγραψε ο Τσοπούργλου που πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Δούμτση στο 70′, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκορτεζιάνι είχε δοκάρι.

Το 4-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο και πλέον προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη (27.11, 17:00)

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μπαλωμένος, Παναγιώτου (59′ Κούτσιας), Μιχαηλίδης , Καλουτσικίδης, Τάχατος, Τσιγγάρας, Δούμτσης (66′ Γκορτεζιάνι), Θεοδωρίδης, Πιπιλιάρης (46′ Τζόλης), Πουρναράς (66′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (59′ Γρόσδης)

 

...............................................

Τέλος

73ο λεπτό: Δοκάρι για τον Δικέφαλο με τον Γκορτεζιάνι

72o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ μεταττρέπει σε περίπατο το ματς ο Δικέφαλος, 4-1 με γκολ του Τσοπούρογλου

71ο λεπτό: Στη θέση του Δούμτση μπαίνει ο Γκορτεζιάνι

68o λεπτό:  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 3-1 με εκ νέου με σκόρερ τον Τζόλη, και πάλι από πάσα του Κούτσια

66ο λεπτό: ο Τσοπούρογλου στη θέση του Πουρναρά

60o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-1 ο ΠΑΟΚ με Τζόλη απο ασίστ του Κούτσια

59ο λεπτό: Πανίδης και Παναγιώτου αφήνουν τις θέσεις τους στους Κούτσια και Γρόσδη

46ο λεπτό: Στη θέση του Πιπιλιάρη περνάει ο Τζόλης

15:03: Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

28ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-1 ο ΠΑΟΚ, άμεση ισοφάριση με τον Πουρναρά

27ο λεπτό: 0-1 η ΑΕΛ

15o λεπτό: Χωρίς σκορ το ματς στα πρώτα λεπτά

14:02: Ξεκίνησε το ματς

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Τσιγγάρας, Δούμτσης, Θεοδωρίδης, Πιπιλιάρης, Πουρναράς, Πανίδης

Διαβάστε ακόμη...