Τον νίκησε και τον γκρέμισε από την κορυφή!

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 ...
Τον νίκησε και τον γκρέμισε από την κορυφή!

Το παιχνίδι δικαίωσε τις προσδοκίες και ήταν εξαιρετικό, αντάξιο της θέσης των δύο ομάδων. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ήταν εξαιρετική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, αλλά ο Δικέφαλος ισορρόπησε άμεσα και παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχής, ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο στο πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με μακρινό σουτ του Καλομοίρη πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, αλλά η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε άμεσα. Στο 11′ ο Πανίδης έχασε τετ α τετ, στο 15′ ο Δούμτσης είδε το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά του, για να έρθει εν τέλει στο 35′ ο Τζόλης να πάρει την ασίστ από τον Δούμτση και με προβολή να κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έπαιξε με μυαλο και υπομονή, έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό και ήταν συνεχώς επικίνδυνος στην κόντρα. Στο 53′ ο Μιχαηλίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει και να βρει την ισοφάριση αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Ταλιχμανίδη που κατέβασε ρολά και στο 82′ ο Τζόλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 23 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει να τρέχει ένα απίστευτο αήττητο σερί, που κρατάει από τον Δεκέμβριο του 2017.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Τσιγγάρας , Γρόσδης, Δούμτσης (75′ Θεοδωρίδης), Πουρναράς (46′ Τσοπούργλου), Πανίδης (78′ Κούτσιας), Τζόλης.

...................................................................

Τέλος

82ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, 2-0 ο ΠΑΟΚ, σκόρερ εκ νέου ο Τζόλης

75ο λεπτό: Πάντα μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ με 1-0

53ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ σε κεφαλιά του Μιχαηλίδη

15:01 Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, στη θέση του Πουρναρά περνάει ο Τσοπούρογλου.

Ημίχρονο

35ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ 1-0, σκόρερ ο Τζόλης μετά από ασίστ του Δούμτση

30ο λεπτό: Ημίωρο στην αναμέτρηση, χωρίς σκορ.

15o λεπτό: Δοκάρι για τον Δικέφαλο με σουτ του Δούμτση

11ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ, με τον Πανίδη να αστοχεί σε τετ α τετ

14:02: Ξεκίνησε το ματς

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:  Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Δούμτσης, Πουρναράς, Πανίδης, Τζόλης 

 

Διαβάστε ακόμη...