Συνεχής η διεύρυνση του PAOK Football Prints

Τέσσερις νέες προσθήκες στο ...αεικίνητο PAOK Football Prints, από τα Διαβατά και το Πολύκαστρο μέχρι τη Νιγρίτα και τη Θάσο.
Συνεχής η διεύρυνση του PAOK Football Prints

Ο Ιωνικός Διαβατών αποτελεί πλέον συνεργαζόμενη ακαδημία του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία μαθαίνει ποδόσφαιρο σε περίπου 150 παιδιά, υπό τις οδηγίες εννέα πτυχιούχων προπονητών. Η έδρα είναι το Δημοτικό γήπεδο Διαβατών και υπεύθυνος της ακαδημίας ο Εμιλιάνο Χαλιλάι.

Μέλος του δικτύου του ΠΑΟΚ είναι πλέον και η Ακαδημία ΑΕ Πολυκάστρου, με έδρα το Δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου και περί τα 100 παιδιά στο δυναμικό της. Υπεύθυνος είναι ο Βασίλης Αλεξάνδρου.

Στο PAOK Football Prints και η Νιγρίτα με ανδρική ομάδα στην ΕΠΣΜ Σερρών και περίπου 100 παιδιά στα τμήματα υποδομής. Εδρα της ομάδας και της ακαδημίας είναι το Δημοτικό στάδιο Νιγρίτας. Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Τέζας και υπεύθυνος της Ακαδημίας ο Δημήτρης Γκούτζιας.

Το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ φτάνει μέχρι και τη Θάσου, με νέο μέλος την Δόξα Θεολόγου Ποτού, η οποία μαθαίνει ποδόσφαιρο σε 50 παιδιά στο Δημοτικό στάδιο Ποτού. Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Βασίλης Γκόλφος.

Διαβάστε ακόμη...