Πέρασε τρένο και από το Αγρίνιο η Κ19!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 4-0 στο τελευταίο της παιχνίδι για τη σεζόν 2018-2019...
Πέρασε τρένο και από το Αγρίνιο η Κ19!

Στα χνάρια της Α Ομάδας και η Κ19 του Δικεφάλου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, ολοκληρώνοντας τον μαραθώνιο των 30 αγώνων χωρίς ήττα. Οι παίκτες των Γκαρσία και Σνάουτσνερ πέρασαν με 0-4 από την έδρα του Παναιτωλικού σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου προσέφεραν μία ακόμα γεμάτη, ποδοσφαιρική παράσταση στο Αγρίνιο. Χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα, επικράτησαν με ένα ευρύ 0-4 και προσέφεραν γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά στο αμυντικό κομμάτι και κράτησαν για 38 λεπτά, αλλά ο Χατζηστραβός με ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ του Τσαούση, ξεκλείδωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και μέσα σε ένα λεπτό πέτυχε δύο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 49′ ο Γαϊτανίδης σέρβιρε στον Πανίδη για το 0-2, ενώ στο 50′ έστρωσε στον Δούμτση για το τρίτο γκολ του Δικεφάλου.

Στο 71′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Δούμτσης δημιούργησε για να εκτελέσει ο Γαϊτανίδης για το τελικό 0-4.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην κορυφή μετρώντας 28 νίκες και δύο ισοπαλίες, με την τελευταία εντός συνόρων ήττα να είναι τον Δεκέμβριο του 2017 (!).

Πλέον οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το σπουδαία τουρνουά της FIFA που διεξαχθεί στην Ελβετία από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Συλλέκτης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Λύρατζης , Μελετίδης, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (74′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης (85′ Θεοδωρίδης), Πανίδης (65′ Κωνσταντέλιας).

..............................................

Τέλος

71ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-4 ο ΠΑΟΚ που κάνει επίδειξη δύναμης στο Αγρίνιο! 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε, απείλησε και σε άλλες δύο περιπώσεις τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού

49ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 0-3

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 0-2 

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

38ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 0-1

Συμπληρώθηκε το μισάωρο στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα των γηπεοδύχων

15ο λεπτό: Χωρίς γκολ η αναμέτρηση με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου

11:31 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Διαβάστε ακόμη...