Τους "γλέντησαν" στη Σουρωτή!

Για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 στις εγκαταστάσεις του Λώλα την αντίστοιχη του Ολυμπιακού ...
Τους "γλέντησαν" στη Σουρωτή!

Με όλα τα όπλα στη διάθεσή τους, οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούσης, Λύρατζη , Διαμαντή και Μιχαηλίδη στην άμυνα, Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τριπλέτα στην επίθεση με τους Δούμτσης, Γαϊτανίδη και Γκαργκαλατζίδη.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Δικέφαλος κυριάρχησε, κράτησε τη μπάλα στα πόδια του και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι. Μετά το πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με Γαϊτανίδη, Μιχαηλίδη, Γκαργκαλατζίδη και Δούμτση, μέχρι να αναλάβει δράση ο αρχηγός.

Ο Χατζηστραβός ήταν αυτός που στο 29′ άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας στην ερυθρόλευκη περιοχή.Η ανάπαυλα βρήκε τον Δικέφαλο να προηγείται, να έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκεστεί σε ένα μακρινό σουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ουσιαστικά 15 λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης. Ο Χατζηστραβός ήταν αυτός που βρήκε και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά μετά από δοκάρι του Γαϊτανίδη, με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, οι παίκτες του Γκαρσία δεν έχασαν σε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή τους και κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους χωρίς καθαρή ευκαιρία μέχρι το φινάλε και να φτάσουν σε μία από νίκη τη φετινή σεζόν.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (87′ Σαλαμούρας), Δούμτσης (77′ Πανίδης), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης (63′ Τζοβάρας).

.......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Μανούρες από τους νεαρούς γάβρους μετά το τέλος του ματς! Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γλεντάει!!!

Τέλος

Παίζονται οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: Σαλαμούρας στη θέση του Μπαλογιάννη

84ο λεπτό: Σκληρό μαρκάρισμα από κάποιον ... Σουρλή πάνω στον Μιχαηλίδη, με τον νεαρό του γάβρου να τα ακούει από την κερκίδα και για το υφάκι

77ο λεπτό:  Στη θέση του Δούμτση, ο Πανίδης

75ο λεπτό: Ο Δούμτσης έχει περάσε σε θέση φορ και ο Τζοβάρας στα φτερά

65ο λεπτό: Τζοβάρας στη θέση του Γκαργκαλατζίδη

62ο λεπτό: Γυριστό του Βοΐλη άουτ, τελική για τον θρήνο

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Χατζηστραβός και πάλι σε μια φάση που κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα, νωρίτερα το σουτ του Γαϊτανίδη σταμάτησε στο δοκάρι!

Παίζει να είναι και χωρίς τελική ο γάβρος ως τώρα!

50ό λεπτό: Στο μισό γήπεδο το ματς!

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορεί με υπομονή την μπάλα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει τον γάβρο που αν και είναι πίσω στο σκορ, παίζει άμυνα!

34ο λεπτό: Ίδια τύχη και το σουτ του Γκαργκαλατζίδη

33ο λεπτό: Σουτ του Τσαούση, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας 

30ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Χατζηστραβός με κοντινό δυνατό σουτ!

28ο λεπτό: Σέντρα ο Τσαούσης, κεφαλιά ο Δούμτσης, άουτ!

Συνεχίζει το παθητικό παιχνίδι ο γάβρος, δημιουργικά είναι ανύπαρκτος

24ο λεπτό: Εκπληκτική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ο Γκαργκαλατζίδης όμως από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!

23ο λεπτό: Κϊτρινη στον Νεοφυτίδη για μαρκάρισμα στον Γκαργκαλατζίδη

15ο λεπτό: Μονότερμα ο ΠΑΟΚ, κομπάρσος ο γάβρος ως τώρα

13ο λεπτό: Ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα εκατοστά δίπλα από το "Γ", κόρνερ

12ο λεπτό: Ο Γαϊτανίδης σούταρε και παίκτης του γάβρου απομάκρυνε επί της γραμμής

7o λεπτό: Επιθετικά μπήκε ο ΠΑΟΚ στο ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό στη σέντρα...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (89' Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Δούμτσης (77' Πανίδης), Γκαργκαλατζίδης (65' Τζοβάρας). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μανιώτης, Πανίδης, Πουρναράς, Τζοβάρας

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι

Διαβάστε ακόμη...