Καπάρωσε τον τίτλο η Κ19!

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ με 2-4 και καπάρωσε ΚΑΙ τον φετινό τίτλο!
Καπάρωσε τον τίτλο η Κ19!

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα και χαρακτήρα στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου, προηγήθηκε με 0-2, δέχθηκε ισοφάριση και πιέστηκε για 10 λεπτά, αλλά με καθαρό μυαλό βρήκε άλλα δύο γκολ και έφυγε θριαμβευτής από την Αθήνα.Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, του Τσαούση, Λύρατζη , Μιχαηλίδη και Διαμαντή στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Γαϊτανίδη, Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη στην επίθεση.

Τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα δεν έκρυβαν πολλές συγκινήσεις, με την ΑΕΚ να έχει μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 32′ ο Μπαλογιάννης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα λήξει χωρίς τέρματα, ο Μπαλογιάννης έβγαλε μία καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, ο Γκαργκαλατζίδης κατέβασε και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά η προσπάθεια του Πατρινού δεν βρήκε στόχο και ο ΠΑΟΚ πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος. Ο Χατζηστραβός έβγαλε μόνο μέσα στη μικρή περιοχή τον Δούμτση κι αυτός εκτέλεσε για το 0-2.Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και ανέβασαν την πίεση. Ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα σε δύο περιπτώσεις αλλά στο 63′ είδε τον Πατρινό να παίρνει τη μπάλα μετά από δοκάρι του Μπότη και να κάνει το 1-2 από κοντά.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα, ο Μπογκντάνι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τσέλιου ισοφάρισε για την ΑΕΚ.Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στα τελευταία λεπτά. Στο 79′ ο Μπαλογιάννης σέντραρε, ο Δούμτσης με κεφαλιά έδωσε στον Γκαργκαλατζίδη κι αυτός από κοντά έκανε το 2-3, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δούμτσης από την άσπρη βούλα, μετά από ανατροπή του Τζοβάρα.

Ο Δικέφαλος πήρε μία σπουδαία νίκη επί της δεύτερης στη βαθμολογία ΑΕΚ και πλέον ξέφυγε με 13 βαθμούς στην κορυφή μετά από 18 αγωνιστικές και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Λύρατζης (51′ Τάχατος), Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός (88′ Σαλαμούρας), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης, Γαϊτανίδης (60′ Τζοβάρας).

 

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: Ο Πααπδόπουλος μπλόκαρετο σουτ του Μπόστου

88ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Δούμτσης. Στο ίδιο λεπτό Σαλαμούρας στη θέση του Χατζηστραβού

86ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το κέρδισε ο Τζοβάρας! Κίτρινη στον Αρβανίτη.

81ο λεπτό: Σουτ του Δούμτση άουτ

79ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Γκαργκαλατζίδης με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη και κεφαλιά πάσα του Δούμτση στον σκόρερ

70ό λεπτό: Ο Παπαδόπουλος δύσκολα μπλόκαρε το σουτ του Τσέλιου!

68ο λεπτό: Ανύπαρκτο φάουλ και κίτρινη στον Διαμαντή!

65ο λεπτό: 2-2 ο Μπογκντάνι, μέσα σε τρία λεπτά γίνεται το 2-2!

62ο λεπτό: Ο Πατρινός μειώνει σε 1-2, προηγήθηκε ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπότου στο δεξί μας δοκάρι. Μετά τ 0-2 ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο στους γηπεδούχους και το πλήρωσε

61ο λεπτό: Σουτ του Μπότου, σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος

60ό λεπτό: Τζοβάρας στη θέση του Γαϊτανίδη

58ο λεπτό: Ο Γκίνης σταματάει το σουτ του Γκαργκαλατζίδη, καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ

56ο λεπτό: Καλό σουτ του Τάχατου, άουτ η μπάλα

53ο λεπτό: Ο Χριστόπουλος από καλή θέση σούταρε άουτ!

51ο λεπτό: Τάχατος στη θέση του Λύρατζη

46ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Δούμτσης με διαγώνιο σουτ, μετά από μπαλιά του Χατζηστραβού

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

43ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με τον Γκαργκαλατζίδη να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Μπαλογιάννη

32ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ σε πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη

20ό λεπτό: Καλός ο ρυθμός στο ματς, αλλά χωρίς φάσεις

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη σέντρα...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης (51' Τάχατος), Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (88' Σαλαμούρας), Γαίτανίδης (60' Τζοβάρας), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Μανιώτης, Πουρναράς, Τάχατος, Πανίδης, Τζοβάρας, Σαλαμούρας

Διαβάστε ακόμη...