Ντόρτι στον ΟΦΗ η Κ19!

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα, την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 4-0 ...  
Ντόρτι στον ΟΦΗ η Κ19!

Απροσπέλαστη για ένα ημίχρονο, καταιγιστική για 40 λεπτά, με γκολ «κερασάκι» στο 90', η Κ19 του ΠΑΟΚ πέρασε ένα ευχάριστο μεσημέρι στη Σουρωτή και απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε 4-0.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ συνεχίζει ακάθεκτη να ηγείται της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League με 49 βαθμούς, έναντι 39 της ΑΕΚ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.Το α΄ ημίχρονο δεν επιφύλασσε συγκινήσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή (δύο χαρακτηριστικά τετ α τετ με τον Γκαργκαλατζίδη και τον Γαϊτανίδη), ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απειλήθηκε διόλου.Διαφορετική η εικόνα στην επανάληψη, με τους παίκτες του Δικεφάλου να δείχνουν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Στο 51' ο Μπαλογιάννης σέντραρε και ο Γκαργκαλατζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο.

Δεν άργησε να έρθει το δεύτερο γκολ, από τον Λύρατζη αυτή τη φορά, που στο 68'πρόλαβε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.Το ματς φαινόταν ήδη να έχει κριθεί και στο 72' ο Γκαργκαλατζίδης έδωσε τη χαριστική βολή στον ΟΦΗ, κάνοντας το 3-0, παίρνοντας την ασίστ από τον Καράκουτη.

Πανηγυρικό χαρακτήρα σε μία ακόμα νίκη των μικρών του ΠΑΟΚ έδωσε ο Καράκουτης στο 90', με ωραία ατομική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καράκουτης είναι γεννημένος το 2003.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τάχατος, Διαμαντής, Βουτσάς, Μανιώτης, Χατζηστραβός (78' Μελετίδης) , Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης (75΄Πουρναράς), Πανίδης (58' Καράκουτης), Γκαργκαλατζίδης.

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 4-0 ο Ο Καράκουτης

72ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 3-0. Ο Καράκουτης σέρβιρε, ο Γκαργκαλατζίδης εκτέλεσε!

68ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 2-0! Πάσα του Χατζηστραβού, ο Λύρατζης προλαβαίνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το 2-0

52ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-0 με κεφαλιά του Γκαργκαλατζίδη μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη

Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης παραμένει το 0-0

16:05 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

30ο λεπτό: Στο 0-0 το ματς, δεν έχει βρει τρόπο ο ΠΑΟΚ να ξεκλειδώσει την άμυνα των Κρητικών

15o λεπτό: Πάντα χωρίς σκορ η αναμέτρηση

Ξεκίνησε το ματς

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τάχατος, Διαμαντής, Βουτσάς, Μανιώτης, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης, Πανίδης, Γκαργκαλατζίδης

Αvαπληρωματικοί: Συλλέκτης, Καλουτσικίδης, Ξιφιλίνος, Θεοδωρίδης, Μελετίδης, Καράκουτης, Πουρναράς

Διαβάστε ακόμη...