Σκόνταψε στο Λάκκωμα η Κ19!

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ έμεινε στη λευκή ισοπαλία - στο χωράφι του Λακκώματος-  με την αντίστοιχη του Άρη.
Σκόνταψε στο Λάκκωμα η Κ19!

Σε έναν εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, η Κ19 του Δικεφάλου έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Άρη στο Λάκκωμα και είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League Σουρωτή.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν τον Δικέφαλο χωρίς τον τραυματία Διαμαντή, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Γιαξή παρτενέρ του Μιχαηλίδη στα στόπερ, τριάδα στα χαφ με τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τους Τζοβάρα, Δούμτση και Πανίδη στην επιθετική γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Μπαλογιάννη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μίας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας στο 6′, αλλά το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι. Στο 12′ ο Δούμτσης είδε τον τερματοφύλακα του Άρη να σταματάει με τα πόδια το τελείωμα του.Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή αλλά να μην βρίσκει χώρους και να προσπαθεί να αναπτυχθεί με μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν απείλησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι, αλλά για τον Άρη αυτή τη φορά, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Δικέφαλος είχε στο τελευταίο μισάωρο τον έλεγχο, με τους Κιτρινόμαυρους να ασχολούνται κυρίως με το πως θα κάνουν καθυστερήσεις. Ο Τζοβάρας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με σουτ από πλάγια θέση και σε τετ α τετ που επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαηλίδης δεν αξιοποίησε φάουλ σε καλή θέση, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Άρης είχε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή που πέρασε άουτ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης , Δούμτσης (46′ Γαϊτανίδης), Τζοβάρας, Πανίδης (60′ Γκαργκαλατζίδης)

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

Τέλος

Παίζονται οι καθυστερήσεις ...

77ο λεπτό:  Ο Τζοβάρας δεν μπορεί να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα

63ο λεπτό: Σουτ του Τζοβάρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι

60ό λεπτό: Στη θέση του Πανίδη στον αγώνα μπαίνει ο Γκαργκαλατζίδης

53ο λεπτό: Δοκάρι για τον Άρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ

46ο λεπτό: Γαϊτανίδης στη θέση του Δούμτση

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

15ο λεπτό, καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πιέζει για το γκολ

12ο λεπτό: Σουτ του Δούμτση, διώχνει δύσκολα με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Άρη

6o λεπτό: Όμορφο τελείωμα του Μπαλογιάννη, αλλά η μπάλα στο δοκάρι

To παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Δούμτσης (46' Γαϊτανίδης), Τζοβάρας, Πανίδης (60' Γκαργκαλατζίδης).  

Ο Δικέφαλος με 15 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, έχει το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που ο συμπολίτης με μόλις 3 βαθμούς βρίσκεται στα πολύ χαμηλά ... 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑΠΟΛΛΩΝ -A.E.K.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20/10 στις 10:001-2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 20/10 στις 11:000-2 ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ20/10 στις 11:002-1 ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 20/11 στις 12:000-0ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣEPIRUS20/10 στις 15:00-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣΡΟΥΦ21/10 στις 13:00-Α.Ε.Λ.-ΛΑΜΙΑΑΛΚΑΖΑΡ21/10 στις 15:00-Ο.Φ.Η.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ21/10 στις 15:00-

 

Διαβάστε ακόμη...