Διπλό και για την Κ20 στα Πηγάδια!

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ, κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της Ξάνθης με 0-2...
Διπλό και για την Κ20 στα Πηγάδια!

Οι νεαροί παίκτες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου μιμήθηκαν τους "μεγάλους" και έφυγαν με το διπλό από την Ξάνθη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κατέβασαν την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Μετά από πολύ καιρό ο Μάριος Σιαμπάνης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Λύρατζης και Τσαούσης βρέθηκαν στα άκρα της άμυνας, ο Μιχαηλίδης ήταν ο παρτενέρ του Διαμαντή στα στόπερ, ο Μανιώτης συνέθεσε την τριάδα των χαφ μαζί με τους Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Τζοβάρας, Κόζακ και Γκαργκαλατζίδης.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να χάνει τις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, με τον Κόζακ να βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ ένα ωραίο σουτ του Χατζηστραβού πέρασε ελάχιστα άουτ.Η εικόνα των παικτών του Γκαρσία άλλαξε ριζικά στην επανάληψη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν από το ξεκίνημα και βρήκαν δύο γκολ σε μόλις τρία λεπτά.Στο 54′ ο Κόζακ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 57′ ο Μιχαηλίδης και με πλάσε από το δεύτερο δοκάρι μετά από πάσα του Γκαργκαλατζίδη έκανε το 0-2 και κλείδωσε την νίκη για τον ΠΑΟΚ.Στο υπόλοιπο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έχασαν ευκαιρία να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν σουτ του Δούμτση βρήκε στο δοκάρι και στο φινάλε πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης, Μπαλογιάνης (75′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (79′ Βράκας), Κόζακ, Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (69′ Δούμτσης).

..............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

80ό λεπτό: Τσιγγάρας στη θέση του Μπαλογιάννη, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

78ο λεπτό: Βρακάς στη θέση του Χατζηστραβού

71ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Δούμτση να περνέι στη θέση του Γκαργκαλατζίδη

Οι γηπεδούχοι είχαν μετά το 0-2, δύο καλές στιγμές, όμως ο Σιαμπάνης σταμάτησε τις προσπάθειές τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια μας!!! 

57ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 με τον Μιχαηλίδη από κοντά, μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων!

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με σουτ του Κόζακ έξω από τη μεγάλη περιοχή

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο του ημιχρόνου είχε μια ελαφρά υπεροχή (κατοχή μπάλας), χωρίς να απειλεί την εστία των γηπεδούχων. Ο αέρας που πνέει στα Πηγάδια, δε βοηθάει τις προσπάθειες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία, που τον είχαν κόντρα στο πρώτο 45λεπτο... 

25o λεπτό: Ισορροπημένο παιχνίδι στα Πηγάδια, μοιρασμένη η κατοχή, χωρίς φάσεις μπροστά στις εστίες

20ό λεπτό: Καλό σουτ του Γκαργκαλατζίδη, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων η μπάλα

5ο λεπτό: Μεγάλη διπλή επέμβαση του Σιαμπάνη σε προσπάθεια των γηπεδούχων

Το παιχνίδι ξεκίνησε

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Μπαλογιάννης (80' Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (78' Βρακάς), Γκαργκαλατζίδης (71' Δούμτσης), Κόζακ, Τζοβάρας. 

..........................................................

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αγωνιστικής ... 

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ1/12 στις 14:005 - 1ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2/12 στις 11:000 - 0ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-A.E.K.ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ2/12 στις 11:301 - 0ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ2/12 στις 13:300 - 0ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ2/12 στις 13:301 - 1ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-Α.Ο.Κ.ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ
3/12 στις 10:451 - 2
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ.ΠΗΓΑΔΙΩΝ 3/12 στις 12:150 - 2
Α.Ε.Λ.-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΤΥΡΒΑΒΟΥ3/ στις 13:300 - 0

 

Διαβάστε ακόμη...