Επιβλητική νίκη για την Κ13!

Μετά τις νίκες απέναντι σε ΑΙΚ Στοκχόλμης και Σταμπεκ η Κ13 του Δικεφάλου επικράτησε με το επιβλητικό 7-0 της Σκόντο για το Lennart Johansson Academy Trophy 2017...
Επιβλητική νίκη για την Κ13!

Με σκόρερ τους Κούτσια (3 γκολ!), Συμεωνίδη, Τζιώρτζη, Τσίκο και Κουλούρη η Κ13 του ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει τον αγώνα απο το πρώτο μόλις ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 6-0 στο 40'!

Πλέον απομένει ο αγώνας απέναντι στους πιτσιρικάδες της Άρσεναλ (σήμερα στις 16.00) ενώ ο νεαρός Γεώργιος Κούτσιας βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκορερ της διοργάνωσης με 9 γκολ!

Η ομάδα του ΠΑΟΚ φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου της με 9 βαθμούς σε 3 αγώνες ενώ ακολουθεί η Σταμπαεκ με 6 βαθμούς σε αντίστοιχους αγώνες. Τρίτη είναι η Άρσεναλ με 4 βαθμούς σε 3 αγώνες. Άρα οι νεαροί αθλητές του Δικεφάλου έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά!

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΔΩ.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζαφειριάδης Βασίλειος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Κουλούρης Γεώργιος, Κούτσιας Γεώργιος, Κουτσίδης Ισίδωρος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Παναγίδης Μιχαήλ, Πατήρας Μιχαήλ, Ρούμιαντσεβ Βίκτορ, Σινανάι Μάριος, Σμυρλής Λάμπρος, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Τασιούρας Ελευθέριος, Τζιωρτζής Μάριος, Τσίκος Ζήσης, Χρυσοβέργης Μάριος.

Επίσης, την αποστολή συνοδεύουν: ο προπονητής Σάββας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σκιαθίτης, ο προπονητής της Κ20 Απόστολος Παπαβασιλείου και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...