2η η Κ10 στο τουρνουά της Στουτγάρδης

Λύγισε στα πέναλτι η Κ10 στο τουρνουά Ιnternational Orthopaedikos U10 Juniors Cup 2016, που διεξήχθη στη Στουτγάρδη και τελικά κατέκτησε την δεύτερη θέση.
2η η Κ10 στο τουρνουά της Στουτγάρδης

Ο τελικός ήταν υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Hertha. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν σκόραρε κανείς, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟΚ έχασε 5-4.

 Στον ημιτελικό η Κ10 κέρδισε 3-2 την Kickers Offenbach, ενώ στον προημιτελικό επικράτησε στα πέναλτι (8-7) της Λα Κορούνια. Ο Δικέφαλος ήταν εντυπωσιακός καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά, απολαμβάνοντας ηχηρής στήριξης από τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Γερμανία.

Η ομάδα των Γιώργου Γκούρτσα και Νίκου Παπαγεωργίου ξεκίνησε με νίκες, επικρατώντας 3-0 της Wattenscheid, 3-0 της Ditzigen, 3-0 της Oberreslingen, 4-0 της Stuttgart SV και 2-1 της Sandecja Nowisacz. Στη δεύτερη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1 – 0 την Freiburg, 1-0 την Voivodina Novisad, 2-0 την Waiblingen και έφερε λευκή ισοπαλία με την Hertha.

Θυμίζουμε ότι η Κ10 κέρδισε την 3η θέση στο Punica Spring Cup στη Γερμανία και την 14η θέση στο Pfingst Cup.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Χατζήνας Ιωάννης, Χατζηγαβριηλ Κωνσταντίνος, Τσίτσκας Παναγιώτης, Καλαϊτσίδης Μάριος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Ρομάνο Τιάγκο, Καλιόγλου Τρύφωνας, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος.  Συνόδευσαν οι προπονητές Γκούρτσας Γεώργιος και Παπαγεωργίου Νικόλαος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...