Στο σπουδαίο Lennart Johansson η Κ13 [εικόνες]

Ένα ακόμα ταξίδι σημαντικών εμπειριών για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ ξεκινά στις 26 Μαϊου.
Στο σπουδαίο Lennart Johansson η Κ13 [εικόνες]

Η Κ13 αναχωρεί για την Στοκχόλμη, προκειμένου να συμμετάσχει στο φημισμένο τουρνουά Lennart Johansson Academy Trophy, που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Μαϊου.

 Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή 27.05 11 π.μ. ΠΑΟΚ – Ελσίνκι και 7 μ.μ. ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη

Σάββατο 28.05 10 π.μ. ΠΑΟΚ – Βίκινγκ FC και 7 μ.μ. ΠΑΟΚ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον άλλο όμιλο απαρτίζουν οι ΑΙΚ, Γιουβέντους, Ραπίντ Βιέννης, Σπάρτα Πράγας και Στάμπαεκ.

Οι πρώτοι κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.05. Οι διοργανωτές θα μεταδώσουν απευθείας το ματς με την Ελσίνκι, αλλά και αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα παιχνίδια είναι διάρκειας 50 λεπτών, ενώ ο τελικός 60 λεπτών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Τσιάτρης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ιατρού Χρήστος, Μάντικας Παναγιώτης, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Καρακούτης Ιωάννης, Τσαπακίδης Γεώργιος, Κουίδης Δημήτριος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Κωσταντέλιας Ιωάννης, Κύζιλης Ευστάθιος, Παπαδάκος Αθανάσιος, Κιτσάκης Βασίλειος, Βλάχος Κωνσταντίνος, Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καναράς Βασίλειος, Κωνσταντινίδης Σάββας, Τσιαπακίδης Πέτρος, Ασλανίδης Ανέστης και ο γιατρός Χατζηαθανασίου Γεώργιος.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την αναχώρηση της αποστολής του Δικεφάλου από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμη...