ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ …ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ …ΣΗΜΕΡΑ Το Paokmania εγκαινιάζει άλλη μία νέα στήλη. Θέλοντας να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στα δρώμενα του ΠΑΟΚ και να σας ενημερώνουμε για καθετί που συμβαίνει γύρω από τον σύλλογο σας παρουσιάζουμε τη νέα στήλη που θα ασχολείται με τις ακαδημίες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Υπεύθυνος της στήλης ο DATA55. Τον καλωσορίζουμε κι αυτόν στο Paokmania!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ …ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ …ΣΗΜΕΡΑ

Το Paokmaniaεγκαινιάζει άλλη μία νέα στήλη. Θέλοντας να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στα δρώμενατου ΠΑΟΚ και να σας ενημερώνουμε για καθετί που συμβαίνει γύρω από τον σύλλογο σαςπαρουσιάζουμε τη νέα στήλη που θα ασχολείται με τις ακαδημίες της ποδοσφαιρικήςομάδας.

Πολύ συχνές ενημερώσεις για το τι συμβαίνει στα τμήματαυποδομής αλλά και τα αποτελέσματα των ομάδων. Σύντομα banner στηνκεντρική σελίδα για να μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις στιςμικρές μας ομάδες.

Υπεύθυνος της στήλης ο DATA55. Τον καλωσορίζουμε κι αυτόν στο Paokmania!

Το καλοκαίρι του 2007 όλη η Ελλάδα μιλούσε για την έλευσητου Θοδωρή Ζαγοράκη και την ανάληψη της προεδρίας στον ΠΑΟΚ. Τότε όλοι μιλούσανγια την ανάγκη ανασυγκρότησης όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ, από την πρώτη ομάδαως και της ακαδημίες. Ο Ζαγοράκης γνώριζε ότι όλα έπρεπε να ξεκινήσουν από τηναρχή και γι αυτό το λόγο στα τμήματα υποδομής και στο διοικητικό κομμάτιεπέλεξε τρεις πολύ σοβαρούς επιχειρηματίες, τους κυρίους Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Γ.ΦΑΡΛΑΛΗκαι Η.ΗΛΙΑΔΗ για το ρόλο αυτό.

Στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Ζαγοράκης τοποθέτησε τονΘΟΔΩΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ που ήδη είταν γνωστός και προπάντων επιτυχημένος απόπροηγούμενες θητείες σε άλλες ομάδες. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ κινείται ένα χρόνο τώραέχοντας σαν βασικό άξονα τον οργανωτικό τομέα, λαμβάνοντας σαφή εντολή από τηνδιοίκηση για την αναβάθμιση των υποδομών. Αυτό που πρώτα απ’όλα χαρακτηρίζειτον τεχνικό υπεύθυνο των υποδομών είναι η συστηματική δουλειά και η στόχευσήτου, αλλά και η ανίχνευση ταλέντων και η ανάδειξή τους.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο η δουλειά που γίνεται είναι εμφανήςκαι αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των ομάδων της ακαδημίας.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Γ’ΟΜΑΔΑ: ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 2 –2 ( με ισοφάριση για τον Άρη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων).

ΠΑΙΔΙΚΟ ’94: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ 0 – 3 ( κάνοντας το9Χ9)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ’95: ΠΑΟΚ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ 4 –1 ( έχοντας σε 9 αγώνες 8 νίκες και μίαισοπαλία).

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ’96: ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0 – 5 ( κάνοντας το 9Χ9).

Με νίκες συνέχισαν και οι μικρότερες κατηγορίες των ακδημιώνμας.

Αξίζει να αναφέρουμε και κάποια αξιόλογα τουρνουά στα οποίαθα λάβουν μέρος οι ομάδες μας.

Το τμήμα γεννηθέντων 1997 θα παρευρεθεί στις 21-12-08 στηνΧρυσούπολη Καβαλας για να συμμετεχει στο τουρνουά του Νέστου Χρυσουπολης.

Το τμήμα γεννηθέντων 1994-95 θα συμμετέχει στο 2οΧριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Το τμήμα γεννηθέντων 1996 θα παρευρεθεί στο Loutraki Christmas Cup Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Τέλος το τμήμα γεννηθέντων 1999 στις 3-4/01/09 θα συμμετέχεισε Τουρνουά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Διαβάστε ακόμη...