Αντιμέτωπος με… δικά του παιδιά!

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (20/08) και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι προγραμματισμένο το φιλικό κόντρα στον Βόλο στη Τούμπα, το ερχόμενο Σάββατο (13/8), το οποίο όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο και τα ΜΜΕ.
Αντιμέτωπος με… δικά του παιδιά!

Η πρόβα τζενεράλε των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο θα δώσει την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να βρει ρυθμό η ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. (20/08, 21:45)

Μάλιστα, στην Τούμπα θα επιστρέψουν και δύο ποδοσφαιριστές που πέρσι ήταν μέλη του ΠΑΟΚ Β’. Ο λόγος για τους Ισμαϊλά Ουεντραογκό, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός το φετινό καλοκαίρι στον Βόλο, και τον Στάθη Τάχατο, που αποχώρησε από τους «ασπρόμαυρους», καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, με τον ΠΑΟΚ να μην ανανεώνει την συνεργασία.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής και στην φιλική νίκη του Βόλου κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1.

Τέλος, στην ομάδα του Οσβάλντ Τανσό ανήκει ακόμα ένας πρώην «ασπρόμαυρος». Ο άλλοτε τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Συμεών Παπαδόπουλος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Μαγνησίας.

Διαβάστε ακόμη...