Παραχώρησε βαθμό η Κ19

Γύρισε από το μείον δέκα, πήρε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μα ...σκόνταψε, κατά το κοινώς λεγόμενο, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο.
Παραχώρησε βαθμό η Κ19

Η Κ19 παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Ατρόμητο, στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή και είναι πλέον στους 34 βαθμούς. Το μόνο σίγουρο ότι αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον φινάλε στο πρωτάθλημα της Super League.Η ομάδα των Μαλεζά, Παπαβασιλείου και Μήττα, προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα,το κατάφερε δε μεγάλο βαθμό, μα η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ιδιαιτέρως απειλητική.

Το παιχνίδι δεν έχει πολλές φάσεις, ήταν ωστόσο δυνατό και είχε ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό.Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 62 με τον Δικέφαλο να αντιδρά άμεσα και να ισοφαρίζει στο 65′ με τον Μπάμπουρα έπειτα από την ωραία προσπάθεια και την ασίστ του Σπυράκου.Μέχρι εκεί... Η συνέχεια ήταν μάλλον αμφίρροπη με τον ΠΑΟΚ βέβαια να φτάνει συχνά σε σημείο κρούσης, δίχως ωστόσο να βρει τελικά το γκολ της νίκης.H σύνθεση του ΠΑΟΚ:Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Ζίλο, Ρούμιαντσεβ (56′ Δαρέλας), Σπυράκος, Τσίκος, Μπάμπουρας, Καλόγηρος (75′ Σπυριδοπουλος), Κεδίκογλου (56′ Γκαρνέτας).

Δείτε εικόνες εδώ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...