Η αποστολή για ΟΦΗ
SHARE:
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Κυριακής (25.10). Ακολούθησε οικογενειακό διπλό, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
O Αλέσιο Λίσι δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στους Πέλκα και Λουσέ, οι οποίοι συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο Ντεσπόντοφ συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.
Αναλυτικά, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι οι εξής:
Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Κένι, Ελουστόντο, Χατζηδιάκος, Κόστα, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Γιαννούλης, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.