Οι σκέψεις για την προετοιμασία

Από paok24.con:Το θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του 2023 έχει έρθει στο τραπέζι των συζητήσεων.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις για την προετοιμασία

Υπάρχουν δεδομένα που έχουν αλλάξει σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, και οι «ασπρόμαυροι» έχουν στα χέρια τους μια πρόταση την οποία και εξετάζουν. Αυτή έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Ο Δικέφαλος έχει περάσει την πλειοψηφία των τελευταίο 15 καλοκαιρινών προετοιμασιών επί Ολλανδικού εδάφους, όμως αυτή τη φορά η υποψηφιότητα της Πολωνίας εξετάζεται από τους ιθύνοντες του αγωνιστικού τμήματος.

Τη δεδομένη στιγμή, όπως εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί, δεν μπορούν να ληφθούν οριστικές αποφάσεις καθώς εκκρεμεί το θέμα των ημερομηνιών. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι είναι το διήμερο 25-26 Ιουλίου

Εφόσον η ομάδα που πάρει το κύπελλο δεν τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις, θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 10 Αυγούστου. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο να «κερδίσει» γύρο και να βρεθεί απ' ευθείας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...