«Να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για την έναρξη των πλέι – οφ αλλά και για την στήριξη του κόσμου που χρειάζεται η ομάδα.
«Να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια»

Για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ήταν μεγάλη μέρα και ιστορική και ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Ο δρόμος από εδώ και πέρα είναι ανοικτός για να δημιουργηθεί μια μεγάλη πομάδα που θα διακριθεί στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Για όσους αμφισβητούσαν τον Ιβάν Σαββίδη:

«Αυτοί είναι εχθροί και κακόβουλοι άνθρωποι και ο άνθρωπος έχει αποδείξει πως κάνει πράξη ότι λέει. Ο Ιβάν είναι ένας μεγάλος Πόντιος και ένας πραγματικός ΠΑΟΚτσής. Ο δρόμος είναι μπροστά του για να γίνει και ηγέτης του ΠΑΟΚ».

Για την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι κάτι τεράστιο με δύο άξονες που έχουν σχέση με την εξυγίανση και την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Την φετινή χρονιά έχουν καταρριφθεί όλα τα ρεκόρ σε θέματα νικών και αν και έχουμε μάθει τον ΠΑΟΚ των επιτυχιών νομίζω πως αυτό που γίνεται είναι ένα θαύμα. Πετυχαίνουμε και μια εξυγίανση και μία πρόοδο και εκπληρώνουμε τους στόχους μας. Ο στόχος από εδώ και πέρα είναι να περάσουμε από το Ρέθυμνο και μετά να διεκδικήσουμε στην 4αδα ότι καλύτερο μπορούμε. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και μετά να έχουμε δυνατή παρουσία στους τελικούς».

Για την στήριξη του κόσμου που χρειάζεται η ομάδα:

«Εκτός από το ότι το δικαιούται η ομάδα, θέλουν και απαιτούν την στήριξη οι παίκτες και ο κόσμος. Εκτός από την επίτευξη των στόχων, της εξυγίανσης και του αγωνιστικού, αυτό που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα είναι να μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτήν».

Για την πιθανότητα να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης:

«Εμείς έχουμε δημιουργήσει όλες τις συνθήκες και από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής του κ. Σαββίδη. Έχει ένα πλάνο, βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν μια οικογένεια, στηρίζει όλα τα τμήματα και πιστεύω πως σιγά – σιγά θα γίνει το επόμενο βήμα. Μας βοηθάει συνεχώς και μας στηρίζει οικονομικά και μας βοηθάει ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, τηρεί την σύμβαση για το σήμα με ευλάβεια. Ο κ. Σαββίδης βοηθάει όλα τα τμήματα ανάλογα με την βοήθεια που ζητείται».

Διαβάστε ακόμη...