"Συγκλονιστικός ο κόσμος ..."

Στον Focus fm 103.6 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για τον κόσμο της ομάδας, καθώς και για την λειτουργία της.
"Συγκλονιστικός ο κόσμος ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: " Ήταν ένα πολύ καλό και σκληρό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Αφήσαμε ελεύθερα σουτ που μπήκανε κιόλας. Ήμασταν βιαστικοί και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπομονή να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Αυτό που μας έδωσε την νίκη ήταν η άμυνα. Έστω και στο σουτ πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει. Έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη άλλα και εμείς πιέσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να μας ευνοήσει η τύχη."

Για τον κόσμο της ομάδας: " Ο κόσμος στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν συγκλονιστικός. Μας βοήθησε πάρα πολύ και ακόμα και αν χάναμε δεν θα έπρεπε να απογοητευτεί. Μια ήττα δεν τα διαλύει όλα. Θέλω να τους πως να μας στηρίζουν και όταν χάνουμε να μας στηρίζουν ακόμα περισσότερο. Η παρουσία τους ήταν πολύ καλή, γιορτινή. Όλοι φωνάζανε και χάρηκαν με τις νίκες. Αυτή η παρουσία πρέπει να έχουν."

Για την λειτουργία της ομάδας: " Λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Δείχνει τα τελευταία χρόνια να πατάει σε σταθερές βάσεις, δουλεύει πολύ καλά. Όλα τα παιδιά μαζί με τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γυμναστές είμαστε μια γροθιά. Και αυτό φαίνεται και έτσι έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα."

Διαβάστε ακόμη...