«Χρειάζεται πολλή δουλειά…»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Istanbul BΒ.
«Χρειάζεται πολλή δουλειά…»

«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε διαφορετικά κι αυτό είναι πολύ καλό, γιατί μέσω του βίντεο μπορούμε να βλέπουμε πράγματα, να τα αναπτύξουμε έτσι ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στον προηγούμενο αγώνα για παράδειγμα είχαμε έναν αντίπαλο που είχε παίκτες πολύ καλούς στον χειρισμό της μπάλας, ενώ σήμερα, ο αντίπαλός μας ήταν πολύ γεμάτος κοντά στο καλάθι. Πρέπει να ετοιμαστούμε και σε αυτό τον τομέα στα επόμενα παιχνίδια».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης και...
Στις απουσίες των τραυματιών: «Βάλαμε τον Carter μέσα στο παιχνίδι μετά από τέσσερις μέρες. Οι γιατροί είπαν να τον βάλουμε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Odum έχει πρόβλημα στο γόνατό του και συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Χαραλαμπίδης εδώ και μία εβδομάδα ουσιαστικά δεν συμμετέχει με το πρόβλημα έχει στο γόνατο».

Σε αυτά που δεν του άρεσαν: «Δεν μου αρέσει το πως μπήκαμε στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Η άμυνά μας ήταν χαλαρή και οι αντίπαλοι μπόρεσαν να πάρουν διαφορά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά στην άμυνα, αλλά και υπομονή, για να μπορέσει να έρθει η βελτίωση στην ομάδα Θέλουμε να τρέξουμε σαν ομάδα, αλλά ακόμη δεν το έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Δουλεύουμε περισσότερο στην επίθεση, για να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε και στην άμυνα. Θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα να τρέχουμε πολύ και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεσή μας. Και ειδικά στην άμυνα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προετοιμασμένος».

Στη βράβευσή του στην κλήρωση του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι μία στιγμή συγκινητική για κάθε άνθρωπο, που ξεκινά με κάτι σαν χόμπι, το κάνει επάγγελμα, καθιερώνεται στην κοινωνία και έρχεται αυτή η αναγνώριση».

Στο τουρνουά του Ρεθύμνου: «Το θέμα είναι από δω και πέρα είναι να βελτιωνόμαστε σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Εάν κάνουμε τα ίδια λάθη δεν κάνουμε τίποτα».

Στην απόδοση του Odum: «Για κανέναν παίκτη δεν μπορείς να μιλήσεις με ασφάλεια αυτή την στιγμή. Είναι φυσιολογικό να είναι διστακτικός ένας παίκτης, Και δεν συμβαίνει μόνο με τον Odum. Είναι διστακτικός και ο Carter που είναι δύο χρόνια στην Ελλάδα. Οι παίκτες είναι σφιγμένοι, κι όταν καταλάβουν τι θέλουν οι συμπαίκτες του και τις θέλει αυτός από τους συμπαίκτες του πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούν όλα. Εμείς θέλουμε η ομάδα να τρέξει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...