«Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας!»

Το άστρο του Τζέιλεν Χαντς έλαμψε χθες (13/3) στο PAOK Sports Arena, αφού συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη με 81-73 του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού.
«Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας!»

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε 28 λεπτά, καταγράφοντας 27 πόντους, δύο ριμπάουντ και τρεις ασίστ, έχοντας το υψηλότερο ranking από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Τάιλερ Πόλεϊ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χαντς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας για την εξαιρετική του εμφάνιση, τη συνέχεια της σεζόν, αλλά και για την αλλαγή του προπονητή σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς με τον καινούριο προπονητή μας. Νομίζω μετά την ήττα που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, δεθήκαμε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν έκανε την καλύτερή του εμφάνιση:

«Σαφέστατα σημαίνει πολλά για εμένα ότι είχαμε 27 πόντους στο παιχνίδι. Σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε. Το ότι κερδίσαμε μετά από οκτώ χρόνια, κάνει τη νίκη ακόμη πιο ιδιαίτερη για όλους μας.

Για το αν η εμφάνισή του σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση που έχει:

«Νομίζω ότι ήταν θέμα αυτοπεποίθησης το σημερινό παιχνίδι. Όλη η ομάδα με βοήθησε, οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν. Οι προπονητές έβγαλαν ορισμένα συστήματα γι' αυτόν. Δεν έχει σημασία ότι ξεχώρισα, την Κυριακή μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος άλλος».

Για τα επόμενα παιχνίδια:

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα και θα ήθελα να τα κερδίσουμε όλα και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα Play off. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας και να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα Play off».

Για το αν αισθάνεται ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ομάδα και να έχουμε τους ρόλους που πρέπει κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστεί με τον νέο προπονητή:

«Δεν είναι εύκολο, είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, γι' αυτό ίσως είχαμε αυτή την εικόνα στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει δύο εβδομάδες και κάναμε καλή προσπάθεια. Βρήκαμε τα πατήματά μας και θα είμαστε όσο περνάει ο καιρός καλύτεροι. Δεν είναι εύκολο πάντως να προσαρμοστείς όταν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έχεις έναν άλλο προπονητή και ξαφνικά μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία της αλλαγής».

Διαβάστε ακόμη...