«Με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ - Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

Ο Τζέιλεν Χαντς ήταν όλα τα... λεφτά στην σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας 27 πόντους.
«Με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ - Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

Ήταν ο παίκτης που κρατούσε τον ΠΑΟΚ διαρκώς κοντά στο σκορ κι εκείνος που με σημαντικά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε το σύνθημα για την επικράτηση.

Χαμογελαστός και έχοντας διώξει οποιοδήποτε σημάδι κούρασης από πάνω του, μίλησε μετά το ματς για τα συναισθήματά του και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα...

Για το παιχνίδι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη και ειδικά αν σκεφτούμε ότι ήταν μετά το πρώτο μας παιχνίδι με τον νέο προπονητή. Μείναμε ενωμένοι, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα».

Για τη δική του απόδοση: «Το γεγονός πως κερδίσαμε το κάνει ακόμα πιο σπέσιαλ, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους μας και ακόμα περισσότερο ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε μετά από 8 χρόνια τον Παναθηναϊκό».

Για το αν τον βοηθάει η αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του: «Έχω αυτοπεποίθηση και σε κάθε παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές με ενθάρρυναν. Νομίζω είναι ένας συνδυασμός όλων των στοιχείων. Δεν έχει σημασία που σκόραρα εγώ σε αυτό το παιχνίδι, αύριο θα είναι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Το ζήτημα είναι να κερδίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια για την κανονική διάρκεια, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

Για τις αλλαγές με τον κόουτς Τακιανό: «Κάναμε κάποιες προσαρμογές με τον νέο προπονητή. Δεν είναι εύκολο, είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, διαφορετικές φιλοσοφίες. Δουλέψαμε σκληρά στις δύο αυτές εβδομάδες, βρήκαμε τα πατήματά μας και με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι. Πάντως δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούμε σε αυτό γρήγορα».

Για το αν νιώθει ηγέτης της ομάδας: «Είναι ομαδική προσπάθεια, είναι ομαδικός στόχος. Οσο κερδίζεις αυτό μετράει και όλοι έχουμε τους ρόλους μας».

Διαβάστε ακόμη...