Love: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται…»

Ο Jermaine Love έβαλε τη δική του σφραγίδα στη νίκη του ΠΑΟΚ mateco στο Ιβανώφειο, ένα αποτέλεσμα για τη μεγάλη σημασία του οποίου δεν είχε καμία αμφιβολία ο Αμερικανός γκαρντ.
Love: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται…»

Μιλώντας στο www.paokbc.gr μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα του Σαββάτου, στον πολυτιμότερο παίκτη της νίκης, αλλά και σε αυτά που περιμένει από την ομάδα ως το τέλος της σεζόν…

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για μας. Ήταν εκτός έδρας, σε μία δύσκολη έδρα και σε ένα παιχνίδι για το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Είχαμε να παίξουμε ένα μήνα, αλλά γνωρίζαμε και τη σημασία αυτού του αγώνα, οπότε νομίζω ότι πετύχαμε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας, για τον σύλλογο, αλλά και από βαθμολογικής πλευράς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το σερί με τις εκτός έδρας νίκες για την ψυχολογία μας. Όταν παίζεις εκτός έδρας, είναι σημαντικό να μένεις συγκεντρωμένος και ενωμένος κι αυτό κάναμε», σχολίασε αρχικά ο Jermaine Love και αναφέρθηκε στο πιο δύσκολο κομμάτι που είχε να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ mateco στο παιχνίδι στο Ιβανώφειο, με την καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου… «Αυτή η μεγάλη διακοπή που υπήρξε μεταξύ των δύο ημιχρόνων νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο σημείο του αγώνα. Είναι αλήθεια ότι δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Ας πούμε ότι οι φίλαθλοι ήταν πολύ… παθιασμένοι, αλλά νομίζω ότι αυτό το δύσκολο σημείο ήταν και αυτό που ανέδειξε την ανωτερότητά μας. Λέγαμε συνέχεια ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να μην μας αποπροσανατολίσει τίποτα από τον στόχο μας και αυτό ακριβώς κάναμε».

Ο Jermaine Love είχε καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο δεκάλεπτο όταν ο ΠΑΟΚ mateco γύρισε το παιχνίδι, ο Marvin Jones ήταν για ένα ακόμη αγώνα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο Βασίλης Τολιόπουλος πέτυχε τρία συνεχόμενα και μεγάλα τρίποντα. Ποιος ήταν ο MVP της νίκης; «Ο Marvin είναι ο καλύτερος ψηλός στη λίγκα και κατά την άποψή μου και ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά με όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι, τα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Βασίλης του δίνουν και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Ο Marvin έκανε αυτά που κάνει σε κάθε παιχνίδι. Το περιμένεις αυτό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έρχονται παιδιά από τον πάγκο και να είναι έτοιμοι να βάλουν τα μεγάλα σουτ. Αλλά κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει ο Τολιόπουλος…»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε και στη νέα διακοπή που έχει μπροστά της η ομάδα, προερχόμενη και από ένα διάστημα περίπου ενός μηνός χωρίς αγώνα… «Είναι σίγουρα περίεργο να μένεις για τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Η σεζόν έχει πολλή δρόμο ακόμη και όπως λέει ο Jermaine Love: «Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην καλύτερη δυνατή θέση. Έχουμε δυνατότητες, έχουμε παίκτες με πολλά προσόντα και σίγουρα θέλουμε να πάμε μακριά. Αν παίζουμε πάντα έτσι, μένουμε ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο και βάζοντας πάντα την ομάδα πάνω από όλους, όλα είναι πιθανά. Έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση στο τέλος».

Διαβάστε ακόμη...