«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους»

Με ένα επαναλαμβανόμενο ευχαριστώ προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ mateco, για την παρουσία τους στο γήπεδο και το χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις ο Βλάντο Γιάνκοβιτς,
«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους»

ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της πρεμιέρας και στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να χάνεις και σε χειροκροτούν, αλλά μάλλον αυτό έγινε για την γενική προσπάθεια στο κλαμπ, της διοίκησης και των ανθρώπων που είναι κάθε μέρα δίπλα μας και για την περσινή σεζόν. Τους ευχαριστώ όμως τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας. Μας δείχνουν ότι έχουν απαιτήσεις, είδα αντιδράσεις όταν χάναμε σουτ και δεν παίζαμε καλή άμυνα και θα κάνουμε ότι καλύτερο για αυτούς», είπε σχετικά με την παρουσία του κόσμου ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας τόνισε: «Σίγουρα δεν ξεκίνησε η σεζόν όπως θέλαμε. Δεν περιμέναμε αυτή την πρεμιέρα. Χειρότερα όμως δεν μπορούμε να παίξουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Δεν είναι η εικόνα μας αυτή. Όλοι έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες κι απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Οι απαιτήσεις μας λύγισαν. Δεχόμαστε την ήττα γιατί ήμασταν χειρότεροι. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια. Το Λαύριο έπαιζε καλά, αλλά το πώς πήγε το παιχνίδι έχει να κάνει με εμάς. Είναι δικό μας θέμα. Αν δούμε το πώς παίξαμε ατομικά θα το καταλάβουμε. Το «πρέπει» της πρεμιέρας μας κέρδισε».

Ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco πρόσθεσε: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, αλλά έμοιαζαν να είναι μια ταχύτητα παραπάνω. Αν οι παίκτες έχουν προσωπικότητα θα αντιδράσουν. Το καλό είναι ότι έχουμε αγώνα ενδιάμεσα για να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι το Λαύριο είναι δυνατό στο ένας με έναν στην επίθεση, μπήκαν δυνατά, έβαλαν πολλά τρίποντα. Δεν θα ασχοληθώ όμως από το πρώτο ματς για το πόσο κακοί ήμασταν. Μόνο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε, τα κεφάλια ψηλά, δεν θα μιζεριάσουμε, θετικοί πρέπει να είμαστε».

Διαβάστε ακόμη...