«Το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ…»

Ήταν θέμα χρόνου. Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη ολοκληρώθηκε σήμερα και θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, αλλά με ξεκάθαρες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες και οδήγησαν στη ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2024!
«Το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ…»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Θανάσης Χατζόπουλος τόνισε: «Μετά από 4 μήνες συνύπαρξης με τον κόουτς, είδαμε ότι έχουμε μία άψογη συνεργασία και πως μπορεί η ομάδα να προχωρήσει βήμα βήμα στη δημιουργία ενός καλύτερου συνόλου. Ο κόουτς ταιριάζει με το DNA του ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Αυτό το πάθος το μεταδίδει και στην ομάδα. Αν και είναι λίγους μόνο μήνες μαζί μας, δημιούργησε μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια κι αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και εμάς και τον κόσμο και για αυτό θέλαμε να το συνεχίσουμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μία επέκταση στη συνεργασία μας για τρία χρόνια και σε αυτό το χρονικό διάστημα θέλουμε από την μία να ξεχρεώσουμε και παράλληλα να χτίσουμε μία αξιόλογη ομάδα».

Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει μία εύκολο, όπως την χαρακτήρισε απόφαση: «Ήταν μία απόφαση πάρα πολύ εύκολη, έτσι όπως εξελίχθηκαν οι μεταξύ μας συζητήσεις. Είχαμε πει, εδώ και αρκετό καιρό ότι θα έπρεπε να κάνουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για το μέλλον. Αυτό το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα. Εκεί μίλησα περισσότερο εγώ, ζητώντας κάποια πράγματα και τώρα οριστικοποιήσαμε τις λεπτομέρειες όλων αυτών που είχαμε συζητήσει την περασμένη εβδομάδα. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απόλυτα ευχαριστημένος που οι ιδέες και οι απόψεις μας για το πώς πρέπει να πορευτεί η ομάδα και αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά και σε όλα τα επίπεδα ταυτίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, Και αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας, Βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα στη συγκεκριμένη ομάδα, ταίριαξα πολύ γρήγορα όχι μόνο με τον κ.Χατζόπουλο, αλλά με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Η συνεργασία έχει ορίζοντα τριετίας, αλλά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ αυτό που προέχει είναι το σήμερα και όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Σε πρώτη φάση αυτό που με απασχολεί είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Από εκεί και πέρα, με ηρεμία και με καθαρό μυαλό, όταν θα έρθει η χρονική στιγμή να οργανώσουμε την επόμενη σεζόν θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε και με τις συνθήκες που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πάντα όταν είσαι σε μία ομάδα που έχει πίσω κόσμο, παρελθόν, τίτλους, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη φιλοδοξία να πετύχεις πράγματα. Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και με τον ίδιο σωστό τρόπο που λειτουργεί η ομάδα αυτή τη στιγμή και μπαίνει σε μία κανονικότητα και οργανωτικά και οικονομικά, με τον ίδιο τρόπο να πορευτούμε και στο μέλλον. Και με γνώμονα αυτό, νομίζω όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε ακόμη...