Το παιχνίδι με τον Κολοσσό, τα 200 χρόνια της Ελλάδας και οι ρετρό φανέλες

Αγώνας 19ος, εναντίον του Κολοσσού, 28/03/2021 ...
Το παιχνίδι με τον Κολοσσό, τα 200 χρόνια της Ελλάδας και οι ρετρό φανέλες

Καλώς ήλθατε φίλοι μου! Πρώτα απ 'όλα, θέλω να ευχηθώ για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Έχω δει σε μερικά βίντεο στο Twitter, κόσμο στο δρόμο να γιορτάζει κυματίζοντας Ελληνικές Σημαίες, την παρέλαση με το εντυπωσιακό βάδισμα του στρατού και επίσης αρκετά εντυπωσιακά μαχητικά αεροσκάφη. Μπορώ να φανταστώ πόσο πιο εορταστικό θα ήταν το κλίμα αν δεν είχαμε γύρω μας τον Covid.

Εν πάση περιπτώσει, ξεκινώντας από μία νίκη στο ντέρμπι την περασμένη εβδομάδα επί του Άρη, όπου παρά τις απουσίες που είχαμε με Νώντα, Γιώργο και Elijah, βρήκαμε έναν τρόπο στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το sweep απέναντί τους στο πρωτάθλημα.

Τώρα έχουμε ένα άλλο σκληρό τεστ στο γήπεδό μας, αυτή την Κυριακή με τον Κολοσσό. Είναι μια πολύ εκρηκτική ομάδα και μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Έχουν καλούς σουτέρ και καλή χημεία.

Η άμυνά μας θα πρέπει να προσπαθήσει να επιβραδύνει το ρυθμό τους και να τους δυσκολέψει στο να βρουν καλό ρυθμό στην επίθεση. Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας, ώστε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας προς το τελικό κομμάτι της κανονικής περιόδου, καθώς μας μένουν τρεις εβδομάδες και 4 παιχνίδια ακόμη.

Επίσης, θα ήθελα να πω κάτι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αυτό αφορά όλη την ομάδα. Μας λείπετε πολύ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν σας το επέτρεπαν, θα ήσασταν όλοι στο γήπεδο για να μας υποστηρίξετε.

Νομίζω ότι το σπουδαιότερο για αυτή την εβδομάδα είναι ότι στον αγώνα με τον Κολοσσό θα αγωνιστούμε με ρετρό φανέλες, σαν αυτές που φορούσε η ομάδα του ΠΑΟΚ την ημέρα που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης πριν από 30 χρόνια! Μόνο για αυτό το παιχνίδι θα φορέσουμε αυτές τις στολές για να θυμόμαστε αυτή την ομάδα του '91 και τα επιτεύγματά τους! #PAOK4Life

Ξέρετε τη συμφωνία μας, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...