«Ένας και μοναδικός ο στόχος φέτος»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αθανάσιος Χατζόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο radioprimo.gr και Status 107.7 για την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, έθεσε νέους ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσωπο των ημερών, Άρη Λυκογιάννη.
«Ένας και μοναδικός ο στόχος φέτος»

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αθανάσιος Χατζόπουλος:

Για την πορεία της ομάδας:
"Ήμασταν βασισμένοι στην ποιότητα των παικτών που είχαμε κι έχουμε. Ήταν μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν. Ήθελε χρόνο για να δέσει και να δείξει τις ικανότητες της. Με την αλλαγή προπονητή βελτιώθηκε κυρίως η άμυνα και δικαιώνονται οι επιλογές μας".

Σχετικά με το αν οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν φέρει αλλαγή στόχου:
"Ο φετινός στόχος είναι να ξεχρεώσουμε ένα μεγάλο κομμάτι των οφειλών, σε παίκτες, προπονητές και μάνατζερς. Γι' αυτό το λόγο ξεκίνησε η ΑΜΚ. Με σκοπό να μειώσουμε και σιγά σιγά να εξοφλήσουμε το κομμάτι των χρεών. Σίγουρα ο κόσμος αρέσκεται να βλέπει την ομάδα να προσπαθεί. Είναι θετικό το ότι συμμετέχει ενεργά και στην ΑΜΚ. Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε πως μόνο αν ξεχρεώσει η ομάδα θα δούμε το κάτι παραπάνω".

Για το που βρίσκεται η διαδικασία, εξήγησε πως:
"Είμαστε στις 354.000 ευρώ κι έχουμε ως τώρα 6.810 συμμετοχές. Κάποιες από αυτές είναι διπλές και τριπλές. Κάποια στιγμή θα βγει ο ακριβής αριθμός στη δημοσιότητα".

Για το ποσό που θα μαζευτεί και τον διπλασιασμό από τον Ιβάν Σαββίδη:
"Κοιτάξτε το σκεπτικό ήταν οι 500.000. Δηλαδή τα 20.000 της Τούμπας με 25 ευρώ το άτομο. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που κατέθεσαν μέχρι και 5.000 ευρώ. Έχει ανέβει γενικά ο μέσος όρος των καταθέσεων. Άλλοι λένε πως είναι λίγοι άλλοι πως είναι πολλοί. Είμαστε σε καλό βαθμό. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Γενικώς ο κόσμος πίστεψε στην προσπάθεια. Έχει έρθει πολύς κόσμος δίπλα μας γιατί βλέπει την προσπάθεια. Άνθρωποι που δεν τους ήξερα έχουν καταθέσει μεγάλα ποσά. Ο στόχος της ομάδας είναι πολύ σημαντικός. Μετά το τέλος της διαδικασίας θα επικοινωνήσουμε με τον Ιβάν Σαββίδη για να δούμε πως θα κινηθούμε".

Αναφορικά με το αν σβήνονται με αυτό το ποσό όλα τα χρέη:
"Όχι για κάθε προηγούμενη οφειλή. Ξεχρεώνουμε, παίκτες, προπονητές, μάνατζερ κι ένα κομμάτι θα πάει και σε προμηθευτές. Μένουν σε εκκρεμότητα οι υπόλοιποι προμηθευτές. Υπάρχει η εφορία κι υπάρχει και το ΙΚΑ. Θα χρειαστούμε μια 3ετια. Το είπα και παλαιότερα".

Για τον μακροπρόθεσμο στόχο του όσον αφορά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
"Αυτός είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα πάρει την ομάδα και θα την ανεβάσει επίπεδο. Να ζήσουμε ξανά τις παλιές δόξες. Να έρθει κάποιος που θα ενδιαφέρεται πραγματικά και να μη βρει προβλήματα. Να είναι καθαρή από χρέη η ομάδα, να την πάρει και να την ανεβάσει επίπεδο".

Τέλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο των ημερών, Άρη Λυκογιάννη και στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα:
Κάνουμε συζητήσεις. Η τελική πρόταση δεν έχει γίνει ακόμη. Αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα".

Διαβάστε ακόμη...