«Να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για τη νίκη»

Ο Shannon Shorter μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της σημερινής media day εν όψει του αυριανού αγώνα με την JDA Dijon για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για τη νίκη»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες πρόκρισης μετά τη νίκη επί της Neptunas: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάθε ένα από τα εναπομείναντα 4 παιχνίδια στο Basketball Champions League είναι σημαντικά. Θα προσπαθήσουμε να τα νικήσουμε όλα για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θέλουμε να κάνουμε την αρχή αύριο με την JDA Dijon, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, εκρηκτική, με πολλούς καλούς σκόρερ και πολλούς καλούς δημιουργούς. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα: «Το θέμα είναι να καταφέρουμε να τους ανταγωνιστούμε. Να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Πρέπει να επικοινωνήσουμε καλύτερα μεταξύ μας. Πρέπει να τους κάνουμε να αισθανθούν άβολα μέσα στο παρκέ και αυτό θα είναι το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη.

Για το αν σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Πάντα, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Αυτή τη στιγμή ανησυχούμε για το παιχνίδι με τη JDA Dijon και από αύριο το βράδυ θα ανησυχήσουμε για τον Ιωνικό. Στόχος μας είναι οι δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη εναντίον της Dijon».

Διαβάστε ακόμη...