«Επιβάλλεται να αλλάξουμε στο κομμάτι της άμυνας»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα για την 15η αγωνιστική της EKO Basket League, τονίζοντας ότι το ματς χάθηκε στην αμυντική ανικανότητα.
«Επιβάλλεται να αλλάξουμε στο κομμάτι της άμυνας»

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη. Είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο βγήκαν όλες οι παθογένειες μας. Δε λειτούργησε τίποτα κυρίως αμυντικά. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά δε λειτουργούσε κάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας χάθηκε από την αμυντική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες συνεργασιών αλλά και ατομικές. Πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι που αφορά την άμυνα θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει γιατί δε γίνεται να πηγαίνουμε τα παιχνίδια στους 95 πόντους για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι αλλά στο τέλος έχασε: «Γυρίσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά είχαμε κακές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες στο ένας εναντίον ενός και δεν καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα 6 ημερών και το κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρέασε: «Δε μπορεί να μη μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες και πολύ δύσκολο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες. Έχουμε μπροστά μας, αντίστοιχο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε».

Για το πόσες νίκες θα χρειαστούν: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η καθημερινότητα και δε μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας το Σάββατο και κοιτάμε εκεί. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που έκανε το ταξίδι για να μας δει και σίγουρα νιώθουμε δυσάρεστα για αυτό».

Διαβάστε ακόμη...