Η τύχη, ο Ηρακλής και οι ευχές

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και στον τρόπο με τον οποίον ήρθε η ήττα από τον Προμηθέα αναφέρθηκε , μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας...
Η τύχη, ο Ηρακλής και οι ευχές

 Είμαστε ακόμα στεναχωρημένοι με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας το περασμένο Σάββατο. Δώσαμε ό,τι είχαμε για να πάρουμε τη νίκη και φτάσαμε πολύ κοντά στο να την πετύχουμε, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη. Ελπίζω να την έχουμε στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Όπως έχω γράψει και προηγούμενο blog, όλοι μέσα στην ομάδα, παίκτες και προπονητές, έχουμε αντιληφθεί τη σημασία των αγώνων που έχουν απομείνει και θέλω να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εγώ πιστεύω στις δυνατότητές μας.

Το πρόγραμμα και οι σημαντικοί αγώνες που έχουμε τόσο αυτό το Σάββατο, όσο και μετά την Πρωτοχρονιά, δεν μας επιτρέπουν να μπούμε στο κλίμα των γιορτών όσο ο υπόλοιπος κόσμος, ωστόσο από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!

Διαβάστε ακόμη...