"Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας"

Ο Σταύρος Σχίζας στο blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε κυρίως στον λαό του ΠΑΟΚ και πόσο απαραίτητη είναι η στήριξή του στους αγώνες που έρχονται...
"Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας"

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη επί της Βόννης, η οποία μας δίνει ψυχολογία, καθώς ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της χρονιάς.

Βέβαια, όπως, συζητούσαμε και με τα παιδιά, η αίσθηση που είχαμε στο γήπεδο είναι ότι παίζουμε εντός έδρας, αφού το μόνο που ακούγαμε ήταν οι φωνές των φιλάθλων μας. Για άλλη μια φορά θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας για την τρομερή συμπαράστασή τους.

Δεν έχουμε όμως, χρόνο για να πανηγυρίσουμε, με το ματς με την ΑΕΚ να είναι μπροστά μας. Στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε… διπλά το Σάββατο! Πρόκειται για μία σοβαρή ομάδα με αρχές, η οποία είναι πολύ φορμαρισμένη.

Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος με δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, καθώς έχουμε πολλά μακριά από το γήπεδό μας, ενώ τα εντός είναι απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε μέχρι το τέλος του 2019.

Τέλος, θέλω να μιλήσω για τον κόσμο μας. Το να πω ότι τον θέλουμε δίπλα μας είναι, πλέον, λίγο... Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι όχι απλά θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, αλλά τους χρειαζόμαστε, τους έχουμε ανάγκη!

Διαβάστε ακόμη...