«Μπήκα με αυτοπεποίθηση και έκανα τα πράγματα που ξέρω να κάνω»

Ο JeQuan Lewis ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου, καθώς τελείωσε με 23 πόντους.
«Μπήκα με αυτοπεποίθηση και έκανα τα πράγματα που ξέρω να κάνω»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το τι άλλαξε στην ομάδα, αλλά για το τι τον οδήγησε στην εξαιρετική του εμφάνιση.

Αναλυτικά:

Για το τι άλλαξε στην ομάδα: «Ξέραμε ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα, βρήκαμε τρόπο να παίξουμε όλοι μαζί για τον κόσμο για την πόλη».

Για τη δική του εικόνα: «Ήμουν υγιής σήμερα. Τον προηγούμενο μήνα ταλαιπωρήθηκα αρκετά από έναν τραυματισμό, ήταν η πρώτη μέρα που αισθανόμουν πολύ καλά. Μπήκα με αυτοπεποίθηση, έκανα τα πράγματα που ξέρω να κάνω και αυτό, μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για τις πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες από τον ίδιο και τον Απόλλωνα Τσόχλα:
«Ήρθε με την πορεία του παιχνιδιού. Η μπάλα είναι πολύ στα δικά μου χέρια και σε αυτά του Τσόχλα. Εμείς διαχειριζόμαστε το παιχνίδι της ομάδας και παίξαμε πολύ επιθετικά. Η δική μας επιθετικότητα, βοήθησε όλη την ομάδα και τους άλλους παίκτες στην περίμετρο».

Για αυτά που του ζητάει ο προπονητής του: «Και οι δύο προπονητές μου έλεγαν να είμαι επιθετικός. Όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη, μου είπε να μπω πολύ επιθετικά από την αρχή, να πάρω κάποιες επιθέσεις και να ανοίξω δρόμους για τους συμπαίκτες μου».

Για το αν μπορεί η ομάδα να «χτίσει» πάνω στη σημερινή νίκη ενόψει συνέχειας: «Σίγουρα μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο, ήταν ένα ωραίο περιβάλλον για να παίζεις. Ήταν πολύ σημαντικό που μας υποστήριξη. Η ατμόσφαιρα θρέφει τον παίκτη και ήταν πολύ καλό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Αν συνεχιστούν αυτές οι συνθήκες τότε μπορεί να αλλάξει η σεζόν για εμάς, σε σχέση με τον τρόπο που ξεκινήσαμε».

Για το πώς θα ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ξέρουμε πως να φροντίσουμε το κορμί μας. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο γυμναστής της ομάδας, σε προετοιμασία και αποθεραπεία. Θεωρώ ότι δε θα είναι πρόβλημα το διπλό ματς».

Διαβάστε ακόμη...