«Κάναμε λάθη στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού»

Στα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο, στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Falco Szombathely στην Ουγγαρία
«Κάναμε λάθη στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού»

για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

«Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος.

Καταφέραμε για τα πρώτα 35-36 λεπτά να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά, στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, κάναμε λάθη, τα οποία ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η Falco πάλεψε για 40 λεπτά σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα.

Για εμάς ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Παλέψαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά, όταν έπρεπε να είμαστε φρέσκοι και με μεγαλύτερη ενέργεια για βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε.

Χάσαμε 10 ελεύθερες βολές, ενώ είχαμε και ένα πρόβλημα με τα φάουλ στους ψηλούς και ειδικά με τα 5 φάουλ του Ζήση Σαρικόπουλου που δεν μας επέτρεψαν να τον έχουμε στο τέλος.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας διαδικασίας. Ξέρετε ότι είχαμε μία πολύ μικρή σε διάρκεια προετοιμασία και έτσι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και σύντομα να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε καλύτεροι».

Ο Adam Smith εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε:

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι με τη Falco. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ένα καλό ματς για τρεις περιόδους, αλλά με τα λάθη που κάναμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, κρίθηκε ο τελικός νικητής».

Διαβάστε ακόμη...