"Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται στη Γενεύη λίγο μετά τις 17:00 και από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για το Fribourg, όπου το βράδυ της Τετάρτης (30/1, 21:00) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
"Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο www.paokbc.gr για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Fribourg, οποία, όπως τόνισε, παλεύει όλα τα παιχνίδια ειδικά στην έδρα της.

«Βρισκόμαστε δύο στροφές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Έχουμε αντίπαλο μια ομάδα που μπορεί να μην έχει κίνητρο όσον αφορά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, αλλά κοντράρει όλα τα παιχνίδια της ειδικά στην έδρα της με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Εμείς είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

O ΠΑΟΚ θα προπονηθεί επί ελβετικού εδάφους το πρωί της Τετάρτης, ενώ μετά την επιστροφή από την Ελβετία, θα μεταβεί απευθείας στην Πάτρα για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής της betshop Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα (2/2, 18:00).

Διαβάστε ακόμη...