"Να τα κάνουμε όλα με μεγάλη συνέπεια"

Μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ μεγάλη πρόκληση είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (16/12 στις 17:00) τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, για την 9η αγωνιστική της betshop Basket League.
"Να τα κάνουμε όλα με μεγάλη συνέπεια"

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής, η οποίας πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.

Ο Milenko Tepic συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη, τόνισε:

«Έχουμε απέναντι μας μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πρωταθλήτρια Ελλάδας. Γνωρίζουμε ότι για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες για τη νίκη, πρέπει να κάνουμε όλα τα πράγματα με μεγάλη συνέπεια, σχεδόν τέλεια, με συγκέντρωση στο 100%, η ατομική και ομαδική άμυνα να λειτουργήσει σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να έχουμε σωστές και καλές αποφάσεις στην επίθεση μας απέναντι σε μια άμυνα πολύ πιεστική. Χρησιμοποιεί τα σώματα και την αθλητικότητα του για να δυσκολέψει τον αντίπαλο του. Άρα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας για να μας βοηθήσει και σε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...