«Εμφανίσαμε δύο “πρόσωπα”»

Ο Δημήτρης Μενουδάκος μίλησε μετά το τέλος του φιλικής νίκης του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου για το τι κρατάει η ομάδα από τον συγκεκριμένο αγώνα.
«Εμφανίσαμε δύο “πρόσωπα”»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου μίλησε ακόμα για την παρουσία του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας και έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά:

Τι κρατάει η ομάδα από το σημερινό παιχνίδι: «Αυτό που κρατάει σίγουρα δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό η νίκη στην παράταση. Σίγουρα μετράει και η νίκη όσον αφορά τη διαχείριση των ειδικών καταστάσεων, αλλά αυτό που κρατάμε είναι τα δύο «πρόσωπα» που εμφανίσαμε. Το πρώτο αφορά το πρώτο ημίχρονο και ένα κομμάτι του δευτέρου, όπου δεν είχαμε ενέργεια και πάθος, δεχθήκαμε καλάθια καθαρά από προσωπικές μονομαχίες, τις οποίες τις χάσαμε σχεδόν όλες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεχθήκαμε 49 πόντους στο ημίχρονο. Το καλό είναι ότι τα παιδιά αντέδρασαν από το 25΄και μετά, έβγαλαν την μαχητικότητά τους για να κερδίσουν το παιχνίδι και για αυτό επιστρέψαμε».

Για τον Γιάννη Αθηναίου και το γεγονός ότι είχε καθοριστικό ρόλο στη σημερινή νίκη: «Ο Γιάννης έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Κουβαλούσε έναν τραυματισμό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο ΠΑΟΚ τον προστάτευσε και του έδωσε τον χρόνο που ήθελε για να επανέλθει στο 100% και αυτό το είδαμε και σήμερα. Έχει κάνει λίγες προπονήσεις, αλλά ήταν έτοιμος για να δώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν για να πάρουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι»

Διαβάστε ακόμη...