«Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στις δυσκολίες που υπάρχουν, τόνισε:
«Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων…»

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολλές επιλογές σε άμυνα και σε επίθεση και κυρίως με έναν απρόβλεπτο τρόπο με τον οποίο μπορεί να παίξει και ειδικά στην επίθεσή της. Είναι μία ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει όλες τις καταστάσεις, κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και κατά την άποψή μου είναι η πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό το πώς θα διαχειριστούμε εμείς την δική μας πίεση και διάθεση για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε, οπότε είναι σημαντικό να μην έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης, όπου παίζετε η πρόκρισή μας στην Ευρώπη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι ένας αγώνας πολύ υψηλών απαιτήσεων».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και ψυχολογικά οι μεγάλες νίκες που έχει πετύχει στο «Παλατάκι», όπως για παράδειγμα αυτή επί του Ολυμπιακού... «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Τα μεγάλα αποτελέσματα που έχουμε πάρει στο γήπεδό μας απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας και την ψυχολογία μας, αλλά μιλάμε για μία διαφορετική κατάσταση. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα να μην έχουμε στο μυαλό δεύτερες σκέψεις για τον αγώνα της Τρίτης».

Ο κ.Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής στο PAOK Sports Arena... «Παίζοντας στο γήπεδό μας και όταν υπάρχει περισσότερος κόσμο από τον μέσο όρο που έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια, δίνει φτερά στα πόδια των παικτών, στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθησή μας και θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει να δει ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και να δώσει ένα μήνυμα και συμπαράστασης για τα παιδιά ενόψει και του αγώνα που έχουμε την Τρίτη».

Διαβάστε ακόμη...