"Με συγκέντρωση 40΄ στην Ρόδο"

Η παρουσία του ήταν άκρως ουσιαστική στο Βέντσπιλς.
"Με συγκέντρωση 40΄ στην Ρόδο"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από την στιγμή που επέστρεψε μετά την τρίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού του και δεν ήταν τυχαίο αυτό το +30 επί των Λετονών.

Τώρα η πρόκληση είναι νέα και ακούει στο όνομα... "4άδα στην Ελληνική Λίγκα". Και αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αύριο στο Βενετόκλειο τον Κολοσσό, θα έχει κάνει τεράστιο βήμα. Όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, όσο δυνατός και αν είναι φέτος ο Κολοσσός, όσο και αν αναζητά έξτρα ενέργεια ο ΠΑΟΚ, με τόσο κοντινή τη νέα του υποχρέωση και μάλιστα μακριά από την Θεσσαλονίκη.

"Θέλαμε πολύ να παίξουμε καλά, ήταν σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε για να μην εξαρτόμαστε από άλλους" τόνισε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στην ΕΤ3 και πρόσθεσε για το θρίαμβο στη Λετονία: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, κάναμε αυτό που έπρεπε και πρέπει πάντα να κάνουμε, η πρόκριση ήταν εξαρχής στόχος και προχωράμε. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας και όπως φάνηκε από τα παιχνίδια στον όμιλο, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Όποιος και να μας τύχει πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να κάνουμε την δική μας δουλειά, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και μετά τον αντίπαλο" εξήγησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που αναφέρθηκε και στο ματς με τον Κολοσσό που έπεται το Σάββατο στην Ρόδο.

"Η Ευρώπη μπαίνει για λίγο σε 2η μοίρα. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στο ματς με τον Κολοσσό που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40΄και να δουλέψουμε σωστά αυτές τις λίγες μέρες που έχουμε στην διάθεση μας" κατέληξε ο 34χρονος φόργουορντ, που καλείται να παραμείνει σε καλό ρυθμό και σε ανοδική πορεία. Ειδικά σε τέτοιας υφής παιχνίδια όπου η δική του εμπειρία και αμυντική λογική είναι απαραίτητα για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...