Συνέντευξη Γ. Καλαφατάκη

Τον απολογισμό του πρώτου γύρου για τον ΠΑΟΚ, έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης σε σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.
Συνέντευξη Γ. Καλαφατάκη

Τον απολογισμό του πρώτου γύρου για τον ΠΑΟΚ, έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης σε σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε και το απόλυτο, εάν δεν είχαμε χάσει το παιχνίδι στην Καβάλα. Στο δεύτερο γύρο έχουμε επτά παιχνίδια εκτός έδρας και έξι στην έδρας από τα οποία τα τρία είναι με ολυμπιακό, άρη και παναθηναϊκό και καταλαβαίνει κανείς ότι η προσπάθεια που θα κάνουμε θα πρέπει να είναι μεγάλη για να κρατηθούμε εκεί ψηλά που είμαστε μέχρι το τέλος.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Αγωνιστικά κατορθώσαμε και βγάλαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας που δεν τα είχαμε και αυτό που πιστεύω είναι ότι θα πάρουμε ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Η ομάδα μας είναι άκρως επιθετικογενής και δεν είναι εύκολο, με κάποια σχήματα να έχουμε τόσο καλή αμυντική παρουσία. Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες παίκτες. Είναι γεγονός όμως ότι η προετοιμασία και τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί και να υπάρχει με οποιαδήποτε αποτελέσματα και προβλήματα προκύπτουν».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Κάναμε πολλά λάθη και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά για αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι πριν τον αγώνα έκαναν ένεση για να παίξουν Mulaomerovic και Tomasevic, που χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να μπουν στο κλίμα του αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο Francis, ούτε όμως και στο «πικ εν ρολ» του Mehia, αλλά αυτό που κρατάμε από αυτόν τον αγώνα είναι η νίκη και το γεγονός ότι δείξαμε χαρακτήρα. Ελπίζουμε ότι το πάθημα και από αυτό το παιχνίδι θα μας γίνει μάθημα».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πλούσιο ρόστερ και ακριβό μπάτζετ, που μας κέρδισε στην έδρα μας κι αυτό είναι αποτέλεσμα που μας στενoχωρεί ακόμη και τώρα, αλλά κυνηγάμε ουσιαστικά τις ίδιες θέσεις. Θέλουμε όμως να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια, για να ρεφάρουμε την ήττα του πρώτου γύρου. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθειάς μας, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι οι παίκτες μας γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν, ξέρουν πόσο δυνατή ομάδα είναι ο Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν με ξεγελά η εικόνα που είχε ο Πανιώνιος στα τελευταία παιχνίδια».

Πηγή: www.paokbc.gr

Διαβάστε ακόμη...