«Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ»

Στα πολλά αμυντικά ριμπάουντ που έχασε ο ΠΑΟΚ, εστίασε ο Brandon Taylor το πιο σημαντικό πρόβλημα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου...
«Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ»

«Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθήσαμε πολύ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις να περάσουμε σωστά την μπάλα μέσα στο καλάθι, αλλά χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ κι αυτό μας στοίχισε πολύ. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», σχολίασε ο νεαρός Αμερικανός φόργουορντ.

Αναφερόμενος στη δική του αγωνιστική παρουσία: «Πήγα αρκετά καλά πιστεύω, σε αυτό με βοήθησε περισσότερο η συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου, αλλά ποτέ δεν έχει σημασία η προσωπική απόδοση, ιδιαίτερα όταν δεν κερδίζει η ομάδα».

Μιλώντας για τα τελευταία παιχνίδια της προετοιμασίας ο Brandon Taylor τόνισε: «Έχουμε αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε, αλλά για αυτό είναι η προετοιμασία και μέσα από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους».

Διαβάστε ακόμη...