"Τρομερή η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ"

Δεν ήταν μόνο η πτήση πάνω από τον Μουρεσάν, δεν ήταν μόνο τα τρομερά καρφώματα, δεν ήταν μόνο εκείνο το αφοπλιστικό χαμόγελο.
"Τρομερή η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ"

Ίσως και το ότι και αυτός ήταν μέλος της άδικης μοίρας του μεγάλου ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, αυτής που του στέρησε τίτλους.

Ο Κλιφ όμως είναι ένας. Και η κουλτούρα του μοναδική. Η Αrena Press τον εντόπισε στον Σικάγο λίγες ώρες πριν πετάξει για την Θεσσαλονίκη. Με αλλαγμένο ελαφρώς το πρόγραμμα, αφού θα φτάσει εδώ στις 20.30 τη Πέμπτη , μαζί με τον Κεν Μπάρλου τον οποίο θα βρει στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο τους... κατευθείαν «Μακεδονία Παλλάς» για την δεξίωση. «Με το φιλαράκι μου τον Κεν. Αρκεί να μην τρομάξουν από τα δύο ψηλά γερόντια στο αεροπλάνο...» αστειεύτηκε ο Κλιφ που είπε ακόμα.

«Νοιώθω τρομερή ευτυχία που με θέλουν για την γιορτή στην Θεσσαλονίκη» σχολίασε γεμάτος ευγνωμοσύνη ο Λέβιγκστον, προσθέτοντας: «Χαίρομαι πολύ που θα δω την πόλη, τον ΠΑΟΚ, πέρασα τρομερά πριν μερικά χρόνια. Είναι απίστευτο που η ομάδα έχει 90 χρόνια συνεχούς ιστορίας. Μη σας κάνει εντύπωση. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν ομάδες 90 χρόνων. Ήταν ακόμα τρομερό που έπαιξε ένα χρόνο και ο ΠΑΟΚ με συμπεριέλαβε στα τιμώμενα πρόσωπα.

Νοιώθω τέτοια αγάπη για τον ΠΑΟΚ που ήταν σαν να έπαιξα εκεί όλη μου την καριέρα. Θυμάμαι εκείνο το χρόνο και εκτιμώ την ιστορία, την αφοσίωση του συλλόγου στο μπάσκετ. Μπορεί να άλλαξαν πολλά από τότε που ήμουν εγώ, αλλά νομίζω ότι με την οικονομική βελτίωση στην Ελλάδα θα επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ στα πολύ ψηλά» σημείωσε ο Κλιφ που φέροντας στο μυαλό του στιγμές από τη σεζόν στην Θεσσαλονίκη, είπε... «Θυμάμαι μερικά τρομερά ματς με τον Ολυμπιακό, ένα με την Μπενετόν, μου άρεσε πάντα να παίζω με τον Άρη...

Στο πρώτο από αυτά βγήκαμε για προθέρμανση και η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή με τις φωνές αλλά και με τον καπνό, δεν έβλεπα καν την μπάλα. Σε ένα άλλο ματς στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό, οπαδοί του μας επιτέθηκαν στο λεωφορείο με πέτρες. Και σε ένα άλλο στο Ισραήλ δεν ήθελε να ανέβω στο αεροπλάνο για καθυστέρηση πληρωμών, αλλά τελικά πληρώθηκα και έπαιξαν πολύ καλά. Όλα αυτά όμως καλύπτονται από το πόσο τρομερά έζησα στον ΠΑΟΚ, δεν έχω αρνητικές εμπειρίες και αναμνήσεις» τόνισε ο Λέβιγκστον που έστειλε και το μήνυμα του. «Έχω τόση μεγάλη αγάπη στον ΠΑΟΚ, στον Μπάνε ΜΟΥ, στον κόσμο που με αγάπησε τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια για τα 90 χρόνια, άλλα 10 για τον αιώνα και συνεχίζουμε...».

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...