Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Άρης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης, που θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 19:30 για την σειρά των μικρών τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Άρης

Οι τιμές των εισιτηρίων, παραμένουν οι ίδιες και ξεκινούν από τα 10€, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι στην τρίτη φάση των πλέι οφ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών BLACK και WHITE.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης θα γίνεται από τα εξής σημεία...
Από το PAOK Sports Arena (10:00-20:00),
Μέσω Internet, από το δίκτυο της TICKETHOUR,
Από τα μηχανήματα APS της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και από...
Το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/6/2015 στις 19:30 είναι...

ΤΙΜΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€
108, 109, 110, 111
25€
VIP 1,2,5
50€
VIP 3,4
100€
VIP Lounge

Τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών SILVER, GOLD, LOUNGE και ΒOX, ισχύουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και στους αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ.
Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Διαβάστε ακόμη...