Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση για Λαύριο

  Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Κ.Γ. Λαυρίου.
Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση για Λαύριο

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 και θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ομάδας μας μέσα σε μία εβδομάδα.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, την κούραση δεδομένη και τον χρόνο προετοιμασίας ελάχιστο, ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει στην Αθήνα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει με 0-2 οπότε ψάχνει να βρει την πρώτη της νίκη. Ξέρουμε ότι περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βρούμε ενέργεια για να παίξουμε άμυνα στο επίπεδο που θέλουμε και που έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε κι από εκεί και πέρα στην επίθεση να διαβάσουμε καλά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε αυτές τις δύο ημέρες όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους παίκτες και ταυτόχρονα να διαχειριστούμε την κούρασή μας από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και το ταξίδι που έχουμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...