«Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς…»

Την περασμένη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη επί της ΑΕΚ αυτή την σεζόν. Ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 θέλει να πετύχει τη δεύτερή του νίκη και μαζί να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση των playoffs της Stoiximan Basket League.
«Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς…»

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο ο Elston Turner χαρακτηρίζει ως τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. «Αυτό είναι τα πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι», λέει ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ και προσθέτει: «Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, αλλά να κατανοήσουμε ότι πρέπει απλά να παίξουμε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Να μην είμαστε νευρικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας, έχοντας ταυτόχρονα απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μας στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές».

Όσον αφορά αυτά που θα μετρήσουν περισσότερο, ο Elston Turner είναι ξεκάθαρος: «Θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, κυρίως να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, να βάλουμε τις βολές και να μην κάνουμε λάθη».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την σημερινή πρωινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena και στην οποία ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική. Αμέσως μετά η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Josh Carter και Elston Turner.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που έγιναν στην ομάδα ενόψει του τρίτου αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...