«Ήμασταν συνεπείς και πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τον ... σωστό τρόπο την κανονική περίοδο και ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τo Μεσολόγγι BAXI, αναφέρθηκε και στην επόμενη πρόκληση.
«Ήμασταν συνεπείς και πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, από αυτά που δεν αρέσουν καθόλου στους προπονητές. Προερχόμασταν από μία διακοπή αρκετών ημερών, δεν υπήρχε ουσιαστικός βαθμολογικός στόχος καθώς εμείς από την μία είχαμε εξασφαλίσει την 5η θέση, ενώ και ο αντίπαλος είχε ήδη υποβιβαστεί. Ήταν δύσκολο και να προετοιμαστούμε, αλλά και πνευματικά να μείνουμε στο επίπεδο που θέλαμε.

Το θετικό για μας είναι ότι πέρα από το νωθρό ξεκίνημα που κάναμε στο πρώτο δεκάλεπτο,, είχαμε στη συνέχεια μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα, χωρίς να πιάσουμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ήμασταν όμως συνεπείς, κερδίσαμε αρκετά εύκολα, αποφύγαμε όλα τα απρόοπτα, δεν είχαμε τραυματισμούς και μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να κάνουμε καλό Πάσχα, να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μικρή διακοπή που έχουμε μπροστά μας και μετά να συγκεντρωθούμε στη δύσκολη σειρά των πλέι οφ που έχουμε μπροστά μας.

Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για μας».

Διαβάστε ακόμη...