Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου!

Πέφτει σήμερα (28/4) η αυλαία της κανονικής περιόδου της Basket League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο το Μεσολόγγι ...
Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου!

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του μια ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί στην Α2, καθώς ξεκίνησε το Πρωτάθλημα με 3/3 αλλά στη συνέχεια μέτρησε 16 ήττες σε 18 παιχνίδια.

Σ ένα από αυτά που έγινε στην PAOK Spors Arena, για τον α' γύρο, το Μεσολόγγι γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 96-87. Σε εκείνο το ματς που έγινε στις 9/1, τον Δικέφαλο είχαν οδηγήσει στη νίκη ο Μάλκολμ Γκρίφιν (24π), ο Ζερμέιν Λοβ (17π) και ο Μπο Μπιτς (15).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο, καθώς και ποτέ ως τώρα δεν έχει φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο κλειστό!

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία στην έδρα της δυσκόλεψε όλους τους αντιπάλους της, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί δεν αλλάζει η κατάσταση και για τις δύο πλευρές κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι επιθετικά και οι παίκτες δύσκολα θα έχουν το μυαλό τους στην άμυνα. Το ζητούμενο για μας είναι να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Και ο στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Beech, Konate, Love, Griffin, Τσαλμπούρης, Μαργαρίτης, Κακλαμανάκης, Ρούμογλου, Καμπερίδης, Παπαντωνίου,  Carter και Turner.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERT Sports 5, της ψηφιακής πλατφόρμας ERT FLIX.

Διαβάστε ακόμη...