Λυκογιάννης: «Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι…»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στις 17:00 για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Λυκογιάννης: «Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι…»

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα. Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν στρέψει την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, οπότε θεωρώ ότι θα έρθουν με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και ενεργειακά, αλλά και όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας που πρέπει να δείξουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και το να μην ανοίξουμε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Όπως επίσης να έχουμε έλεγχο των ριμπάουντ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ότι εμείς. Αν καταφέρουμε σε αυτά τα σημεία, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι να είμαστε συνεπείς θα μπορέσουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική και σωστή εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

*Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Νίκου Ρασκόπουλου, που επί 18 χρόνια ήταν δίπλα μας στο PAOK Sports Arena. Και αύριο, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Διαβάστε ακόμη...