«Με αυτόν τον κόσμο πώς να μην κερδίσεις;»

Ο Bobby Brown μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ για τον Άρη και μίλησε για το ντεμπούτο του, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας.
«Με αυτόν τον κόσμο πώς να μην κερδίσεις;»

Για το ότι έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή το βράδυ και την Κυριακή αγωνίστηκε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αλλά όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως έτσι όπως είναι τα πράγματα γιατί γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει. Γενικά θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο παικτών».

Για το ντεμπούτο του: «Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γνωρίζω εξάλλου αυτήν την αντιπαλότητα από την πρώτη φορά που ήμουν στην πόλη, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Αυτός ο κόσμος σου δίνει ενέργεια κι αν παίξεις καλά και δυνατά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις. Είδαμε ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν ό,τι περισσότερο μπορούσαν για να έρθει η νίκη και γενικώς το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι όπως το περίμενα».

Για τον ρόλο που θέλει να του δώσει ο Κώστας Χαραλαμπίδης: «Αυτό που μπορώ να δώσω στην ομάδα είναι σίγουρα η εμπειρία μου. Πιστεύω ότι μπορώ να φέρω τις ηγετικές ικανότητές μου στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια και σίγουρα την ικανότητά μου στο σκοράρισμα».

Για το αν προτιμάει τον Κώστα Χαραλαμπίδη ως συμπαίκτη ή ως προπονητή: «Θα τον προτιμούσα σαν συμπαίκτη γιατί ήταν εξαιρετικός. Ωστόσο, στις λίγες ώρες που είμαστε μαζί στον νέα του ρόλο, αντιλήφθηκα ότι είναι ένας νέος προπονητής και έχει το πλεονέκτημα να καταλαβαίνει τον παίκτη και να ξέρει να παίρνει το μάξιμουμ από τον καθένα. Μου αρέσουν και οι δύο ρόλοι, θα πρέπει να συνηθίσω αυτόν του προπονητή».

Για την μάχη του ΠΑΟΚ για την παραμονή: «Δεν θα είναι δύσκολο παρότι είμαστε στη βάση της βαθμολογίας. Ο προπονητής μου με έφερε για να ηγηθώ σε αυτές τις καταστάσεις. Θα είναι σημαντικό η ομάδα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της κάθε φορά που είναι στο γήπεδο με παράλληλη βελτίωση στην προπόνηση. Ξέρω ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο αλλά για αυτό ήρθα».

Διαβάστε ακόμη...