«Νιώσαμε την στήριξη του κόσμου...»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την 14η αγωνιστική, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, στάθηκε στην στήριξη του κόσμου,
«Νιώσαμε την στήριξη του κόσμου...»

ο οποίος γέμισε το "PAOK Sports Arena" και στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε και την οικογένεια Σαββίδη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας! Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Το ματς είχε το "πρέπει" και τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς, έπαιξαν με ενέργεια και διάθεση για να φτάσουν στο αποτέλεσμα. Η νίκη ήταν ο μοναδικός στόχος, ανεξάρτητα από την ποιότητα του μπάσκετ. Έπρεπε να νικήσουμε και τα καταφέραμε. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και νιώσαμε τη στήριξη του κόσμου, η ομάδα παίρνει απίστευτη δυναμική όταν παίζει με αυτόν τον κόσμο που της δίνει μεγάλη ενέργεια. Ελπίζω και στη συνέχεια της χρονιάς να τον έχουμε δίπλα μας, γιατί τίποτα δεν τελείωσε σήμερα. Θα ήθελα επίσης να πω εγώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του συλλόγου ένα ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές νιώθουμε ότι είναι κοντά μας και μας βοήθησε να προσθέσουμε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ μας».

Για το ότι ο Shorter αγωνίστηκε στη θέση του point guard: «Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις με ευκολία. Αποφασίσαμε να αρχίσουμε με αυτόν στο "1" για να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, δεν θέλω όμως να αδικήσω και τα υπόλοιπα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στον ίδιο βαθμό».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε 100 πόντους, χωρίς να πάρει σκορ από τους ψηλούς του: «Αν το ήξερα από πριν θα το... αγόραζα. Θέλαμε τη νίκη και να καλύψουμε τη διαφορά του αγώνα. Σημασία έχει ότι νικήσαμε».

Για το κομμάτι της άμυνας: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει, θέλουμε να βρούμε λύσεις. Δεν είναι τόσο εύκολο, υπάρχουν παράμετροι που δεν μας βοηθούν. Όταν τα παιδιά συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι να καταθέτουν την ψυχή τους, τα τακτικά κομμάτια ξεπερνιούνται».

Για τη φημολογία για αλλαγές και αν ήταν εύκολο να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους: «Δεν είναι εύκολο. Κανείς όταν νιώθει μέλος μιας ομάδας δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Τα παιδιά έδειξαν ωριμότητα. Ήταν επαγγελματική η στάση τους».

Για τις πιθανές αλλαγές: «Ανάλογα με τις δυνατότητες που θα έχουμε θα δούμε και θα κινηθούμε. Έχει να κάνει και με την αγορά».

Για τον Bobby Brown: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Έκανε μία προπόνηση, η παρουσία του και μόνο μας βοήθησε, περιμένουμε πράγματα από αυτόν και θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος. Σήμερα είχε δύσκολο έργο και του αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έκανε με μία μόλις προπόνηση».

Για το αν νιώθει μεγαλύτερη ηρεμία: «Νιώθω ήρεμος με το αποτέλεσμα αλλά η χρονιά είναι μεγάλη. Πρέπει να παρουσιαστούμε με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, καθαρό μυαλό, συσπείρωση και όλοι να είναι δίπλα μας».

Διαβάστε ακόμη...